Şile Belediyesi SİPAŞ Personelini Yakından İlgilendiren 2022-2024 Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.

Şile Belediyesi ve HAK-İŞ sendikası arasında çalışanlara yönelik toplu iş sözleşmesi 2 Aralık Cuma günü Şile Belediyesi Nikah Sarayı’nda yapılan tören ile imzalandı.

Törene Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Miksen Genel Sekreter Yardımcısı İdris K. Kayıcı, Hizmet-İş 5 no’lu Şube Başkanı Mustafa Şişman, Hizmet İş Şile Baş Temsilcisi Tevfik Kuşçu, Sipaş Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Avcı, Sendika Temsilcileri, Şile Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile Şile Belediyesi Çalışanları katılım sağladı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Belediyesi Olarak Elimizden Geleni Yapmanın Hassasiyeti İçerisindeyiz.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı imza töreninde yaptığı konuşmada, çalışanlara yüzde 80’i aşan bir ücret artışı sağlandığını belirterek: “Daha iyi imkânlara, daha iyi koşullara sahip olabilmemiz adına Şile Belediyesi olarak elimizden gelen ne varsa yapmanın hassasiyeti içerisindeyiz. Bugün üreten, gayret eden ve de çalışan bir Şile Belediyesi var. Tüm personelimize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde İstanbul’un 39 ilçesi arasındaki yerimiz belliydi. Zaman içerisinde bunu iyileştireceğimizi söylemiştik. Çok şükür şu an İstanbul’da iddialı isimler arasına girdik. Bu da bizim için gerçekten mutluluk verici bir tablodur. Ben alın terinin ne kadar kutsal olduğunu en iyi bilenlerden biriyim. Şile Belediyesi için emek sarf eden, ter döken bütün kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Çalışanlarımız Her Şeyin En İyisini Hak Ediyor!”

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı sözlerine şöyle devam etti: “Samimiyetle ifade etmek isterim ki çalışanlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor! Bu belediye, hepimizin. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmekle mükellefiz. Bu ilçeye hizmet etmek bizim en kutsal görevlerimizden biri. Dolayısı ile hep çalışacağız. Bugün 2022-2024 Toplu İş Sözleşmesini hayırlısıyla imzaladık. Şile için gece gündüz demeden çalışan, alın teri akıtan emekçilerimizin her zaman yanlarında olacağız. Yüzde 80’i aşan oranda yapılan maaş zammını kapsayan sözleşmemiz Şile’mize ve çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan:“Şile Belediyesi İle Aramızda Devrim Niteliğinde Bir Toplu İş Sözleşmesi Oldu.”

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan da toplu iş sözleşmesi imzalanması ile ilgili olarak, Şile Belediyesi çalışanlarına yönelik toplu iş sözleşmelerinin oldukça keyifli bir ortamda imzalandığını söyleyerek, “Daha evvel de yine bu salonda bir dönem toplu iş sözleşmesi imzalamıştık. Bugün bir toplu iş sözleşmesini daha Genel Başkanımızla, Belediye Başkanımızla ve çok değerli çalışma arkadaşlarımızla keyfili bir ortamda imza altına almış olduk. Bu dönem toplu iş sözleşmemiz gerçekten devrim niteliğinde bir toplu iş sözleşmesi oldu. 28 kalemde devrim niteliğinde bir artış sağlayarak, toplu iş sözleşmemizi güzel bir hale getirmiş olduk. Buna emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir