MHP Şile İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

Yaklaşan Genel seçimlerle beraber partiler seçim koordinasyon merkezlerini açmaya devam ediyor.

MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak’ın ev sahipliğinde 22 Nisan Cumartesi günü açılan MHP Seçim Koordinasyon merkezine MHP Milletvekili Mehmet Bülent Karataş,  Milletvekili adayları Yiğit Emre Altun, Mahmut Coşkun, Şile Belediye Başkanı  İlhan Ocaklı,  Ak Parti Ilçe Başkanı Erdoğan Akgül, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ülkü Ocakları Şile İlçe Başkanı Alperen Armağan Geçmiş dönem İlçe Başkanlarından Alaattin Armağan,  Köksal Katılmış, Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir, Belediye Meclis üyeleri, partililer  ve Cumhur İttifakı gönüllüleri katıldı.

Açılış konuşmasına herkesin bayramını kutlayarak başlayan İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, “kalbi Vatanı ve milleti için atan herkese teşekkür ediyorum. Bu iş inşallah 14 Mayıs akşamı bitmiş diye bakıyorum inşallah.  Bugün burada Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışı için bulunuyoruz. Tüm misafirlerimize ve katılımcılara teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül’de Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı hayırlı olsun diyerek 14 Mayıs gecesi en büyük bayramımızı kutlayacağız inşallah” dedi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da konuşmasında “Koordinasyon Merkezinin hayırlı olmasını dileyerek, 14 Mayıs’ta büyük bayram kutlayabilmemiz için kapı kapı dolaşmamız gerekecek. Bu artık ak- kara meselesi değil, memleket, millet ve beka meselesidir” dedi.

İstanbul Ak Parti Milletvekili Adayı Ali Sevinç’te  “eğer bir yer arıyorsan Cumhur İttifakına gel. Çünkü; milletimizin değerleri bu ittifakta. Ülkeyi bütünleştiren her türlü düşünceye saygı duyan sadece kırmızı çizgisi vatanımız ve bayrağımız olan bu ittifaka gel” dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Mahmut Coşkun’da herkesin Mübarek Ramazan Bayramını kutladı ve bu organizasyonda bizleri bir araya getiren İlçe Başkanlarımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Yiğit Emre Altun’da Koordinasyon Merkezinin hayırlı olmasını diledi ve “bir oy Cumhurbaşkanına ve bir oy MHP istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş yaptığı konuşmada “Huzurun, barışın, özgürlüğün olduğu yerde başarı olur. Birliğin, dirliğin, beraberliğin olduğu yerde dede güç olur. Allah’a şükürler olsun Şile’de bunu başarmışız. Birliğimizi, bütünlüğümüzü Cumhur İttifakı olarak bir araya getirmiş inşallah 14 Mayıs’taki seçimlerde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde en yüksek oyu alacağımıza inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir