Recep Tayyip Erdoğan 3 Kez Cumhurbaşkanlığı Koltuğunda

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan % 52. 16 ile seçimi  kazanarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Kutlamalar ülkede olduğu gibi  Şile’de geç saatlere kadar devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Turunda rakibi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’unun yaklaşık 4 puan önünde tamamlayarak, yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.

Ülkenin birçok yerinde olduğu gibi Şile’de de resmi olmayan seçim sonuçlarının ardından vatandaşlar Kent Meydanında toplanarak kutlamalara başladı.  Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve Cumhur  ittifakının ortakları MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, BBP İlçe Başkanı Birkan Ege, Ak Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Yapılan teşekkür konuşmalarında ilk olarak BBP İlçe Başkanı Birkan Ege, “Şile Cumhur İttifakına ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı. Hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak  “seçim sürecinde gece gündüz demeden sahadaydık. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçilmesi için çalıştık. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, “hep birlikte zaferimizi kutluyoruz. 14 Mayıs’ta yarım kalan bir hesap vardı, bugün onu zafer ile tamamladık. Cumhur ittifakı olarak birlikte çalıştık, birlikte kazandık. Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan yönetici arkadaşlarıma, hanımefendilere,gençlere sandıklarda görev yapan arkadaşlarıma, mahalle başkanlarıma kısacası emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da “Günlerdir sokak sokak, kapı kapı dolaştık vatandaşlarımızla buluştuk. Teşkilatımızın her kademesi sahadaydı ve bizde onlarla birlikte Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekillerimizi anlattık. 14 Mayıs’ta Mecliste vekillerimizin çoğunluğu kazanmasının sonucu malum ortada. Ancak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için halkımız 28 Mayıs’ta dedi. Seçmenin kararına saygımız sonsuz. Evet 28 Mayıs için yeniden sahalara çıktık ve Şile’de zaferi elde ettik yani Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı galip çıkarttık. Ama her zaman söylediğim gibi hep birlikte kazandık bu zaferi. İşte bu zaferin sevincini meydanlar almıyor” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut yaptığı konuşmada Şile üstüne düşeni yaptı .Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Ancak 14 Mayıs seçimleri ve 28 Mayıs seçimlerinde Şile’de olduk. Artık Ülkemiz için İstanbul için elbette Şile için çalışmalarımıza başlayacağız dedi.

Konuşmaların ardından Türk bayraklı, Ak Parti ve MHP flamaları ile birlikte uzun konvoy oluşturularak Şile cadde ve sokakları kornalar eşilğinde gezilerek, zafer kutlamaları yapıldı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir