Ahmetli Yahşi Bey İlkokulunda Sevcan Gökhan Fen Laboratuarı Açıldı

Şile Ahmetli Yahşi bey İlkokulunda bir hayırseverin yardımıyla Fen Laboratuarı açıldı.

Bir Haziran Cuma Günü Ahmetli Yahşi Bey İlkokulu Sevcan Gökhan Fen Laboratuarının açılışına Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan, Okul Müdürü Abdüssamet Aktaş, hayırseverler Sevcan ve Erdal Gökhan çifti, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta Şile Belediyesi Müzik öğrencisinden küçük prenses mini bir konser verdi. Ardından protokol tarafından Sevcan Gökhan Fen Laboratuarının açılış kurdelesi kesildi. Hayırseverlerden Sevcan Gökhan öğrencilere seslenerek sizler için bir şeyler yapabilmek bizler için en büyük mutluluktur. Emeği geçen herke teşekkür ediyoruz” dedi. Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya okul adına kendine bir plaket takdim ederek bir konuşma yaptı. Konuşmasında hepimiz bu okulun bir parçasıyız. Bizler idareci olarak sorumluluk içerisindeyiz. Bütün amacımız çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması ve yetişmesi ve geleceğe hazırlanması içindir. Bende bir veliyim 3 çocuğum var. Onlarda okullarda eğitim alıyor. Bizler de her anne ve baba gibi onların öncelikli ahlaklı olmaları ve en güzel şekilde yetişmeleri için gayret ediyoruz. Bu laboratuar öğrencilerimiz için çok önemli. Eğitim sadece bilgi ile olmuyor, uygulama eğitiminde test etmek lazım ki daha başarılı bir eğitim olsun. Bir okuldaki ana başarının kaynağı velilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz arasında olan iletişim bağının kuvvetli olmasıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, hayırseverlerimize, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Diliyorum ki bu okuldan yetişecek çocuklarımız en iyi şekilde eğitim alsınlar ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanıp mutlu olsunlar” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Konuşmaların ardından bir öğrenci yaptığı deneyle” Hababam Sınıfını” hatırlatıp, esprili bir şekilde hayranlıkla izlendi ve alkışladı.

Şile Ahmetli Yahşi bey İlkokulunda bir hayırseverin yardımıyla Fen Laboratuarı,hem Ahmetli Yahşi Bey İlkokulu öğrencilerine hem de Şile Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerine fen bilimleri alanında çeşitli deney ve incelemeler yapma imkanı sunacak.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü …

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir