Şile Emlakçıları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Şile, Ağva ve Civar Köyleri Emlakçılar Dayanışma Derneği Kahvaltıda bir araya gelerek, taşınmaz ticaret hakkında yönetmelikte yapılması planlanan değişikliklere yönelik istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Mercanköşk Sosyal Tesislerinde 4 Şubat Pazar sabahı bir araya gelen Emlakçılar Derneği toplantısına Sektörel Oda ve Haber Siteleri Temsilcilerinin katıldığı toplantıda taşınmaz ticaret hakkında yönetmelikte yapılması planlanan değişiklikler hakkında Emlakçılar bilgilendirildi ve istişare yapıldı.

Şile Belediye Başkan Yardımcıları ve danışmanlarının da katıldığı toplantıya; Kahvaltı sonrası Şile Emlakçılar Dernek Başkanı Özcan Sürmene açılış konuşması yaptı. Konuşmasında “Pazar sabahı soğuk havada zaman ayırıp evlerinden çıkıp gelen tüm Emlakçılara sektör temsilcileri ve Oda başkanlarına teşekkür etti. Amacımız öncelikle bir araya gelmekle beraber yeni çıkan portallarla ilgili işletmelerin satışla alakalı kanunun içeriği hakkında bilgi vermek ve istişare etmek istedik. Tüm arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Birlik ve beraber olmak zorundayız

İstanbul Ticaret Odası Komite Başkanı ve Meclis Üyesi Hakan Akdoğan’da selamlama konuşması yaparak, “Şile bizler için her zaman çok değerli bölgedir. Zaman zaman buradaki arkadaşlarımızla bir araya gelip, sohbet ediyoruz. Değerlendirmelerde bulunuyoruz. Ayrıca İstanbul’da da zaman zaman bir araya gelip, sektör hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Birlik ve beraber olmak zorundayız çünkü hepimiz aynı sektörün içerisindeyiz. Mevzuatlar, gelişmeler, etkinlikler, paneller bu tarz  organizasyonlarda ne kadar bir araya gelirsek hem güçleniyoruz, hem de tüm gelişmelerden haberdar oluyoruz” dedi.

İstanbul Ticaret Odası adına Mustafa Hakan Özelmacıklı slayt eşliğinde Emlakçılara sektördeki gelişmeler hakkında sunum yaptı. Hangi çalışmalar yapılıyor ve sektörü neler bekliyor konularına değindi.  Hangi aşamalarda ne yapılmalı ve çözümleri hakkında da bilgi verdikten sonra toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da kahvaltı sonrası toplantıya katıldı ve tüm emlekçıları selamladı. Özellikle pandemi sonrası Şile’nin gayrimenkul değerlerinde ciddi oranda artış olduğunu ifade ederken, sektör anlamında üzerimize düşen ne varsa emrinize amadeyiz. Devletimize ve Belediyemizin üzerine düşeni yapmak için tüm gayretimizle yanınızda oluruz” diyerek davetleri için Şile Emlakçılar Dernek Başkanına teşekkür etti. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Ümraniye Belediyesi’nden 2 bin 997 Üniversiteli Gence 7 Bin TL’lik Eğitim Desteği

Ümraniye Belediyesi, ilçede ikamet eden ve bu yıl ilk kez üniversiteyi kazanan 2 bin 997 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir