Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü Şile Belediyesi Nikâh Sarayı’nda uzman psikolog Cumali Aydın eşliğinde gerçekleştirilen seminerde katılımcılara teknoloji bağımlılığı ve bilinçli teknoloji kullanımı konularında faydalı bilgiler verildi.

Gelişen Teknolojilerin Olumlu ve Olumsuz Yönleri Ele Alındı

Şile Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde  ailelere yönelik düzenlenen seminerde, uzman psikolog Cumali Aydın eşliğinde gelişen teknolojilerin olumlu ve olumsuz yönleri ele alınarak katılımcılara bu teknolojilerin nasıl daha bilinçli kullanılabileceği aktarıldı.

“Bağlı mıyız Bağımlı mıyız?”

Teknoloji bağımlılığı olarak bilinen bağımlılık türlerin ele alındığı seminerde, bu bağımlılığının önüne geçilmesinde anne ve babalara büyük görevler düştüğü dile getirildi, teknolojiye ve internete dair bağımlılıklarının farkındalığı ve bununla ilgili mücadele yolları konuşuldu ve teknolojiye “Bağlı mıyız, Bağımlı mıyız?” sorusunun cevabı arandı. Seminere katılan vatandaşlar sunum eşliğinde verilen bilgilerin oldukça önemli olduğunu ve günlük hayatta uygulanması gereken yöntemler hakkında bilgi sahibi olduklarını belirterek Şile Belediyesi’ne ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya teşekkür ettiler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Ümraniye Belediyesi’nden 2 bin 997 Üniversiteli Gence 7 Bin TL’lik Eğitim Desteği

Ümraniye Belediyesi, ilçede ikamet eden ve bu yıl ilk kez üniversiteyi kazanan 2 bin 997 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir