Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ocaklı: “Eğitime Desteğimiz Her Alanda Artarak Devam Edecek.”

Okul ziyaretinde konuşan ve Şile’de her yaş grubundan öğrenci için birbirinden önemi çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, önemli bir marka haline gelen Şile Spor Akademisi’nin ardından Gençlik Merkezi Projesini de hızla tamamlayarak gençlerin kullanımına sunacaklarını ifade etti. Sözlerine devam eden Başkan Ocaklı: “2023’ün son iş gününde öğrencilerimizle, evlatlarımızla ve öğretmenlerimizle bir aradayız. Okullarımıza ve öğrencilerimize Şile Belediyesi olarak destek olmaya devam ediyoruz. Her yıl olduğu gibi spor malzemelerimizi ve kırtasiye setlerimizi okullarımıza ve öğrencilerimize teslim ettik. Gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için Şile Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde her konuda öğretmenlerimize, okullarımıza ve öğrencilerimize desteğimiz artarak devam edecek.’’ dedi.

Okulların İhtiyaçlarına Yerinde Çözüm

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Okan Ayhan ile birlikte Şile Borsa İstanbul 50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şile İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında okul idarecileri ve öğretmenlerle de görüşerek, okul faaliyetleri, ihtiyaçlar ve öğrenciler hakkında bilgi alan Başkan İlhan Ocaklı, her iki okulda da Şile Belediyesi tarafından eğitimden spora gençlere yönelik sunulan hizmetler ve ileriye dönük projelere dair bilgi aktardı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Ümraniye Belediyesi’nden 2 bin 997 Üniversiteli Gence 7 Bin TL’lik Eğitim Desteği

Ümraniye Belediyesi, ilçede ikamet eden ve bu yıl ilk kez üniversiteyi kazanan 2 bin 997 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir