CHP’de Adaylık Yarışı Başladı

Önümüzdeki ay içinde delege seçimleri ve Ağustos ayında yapılacak olan CHP İlçe Kongresi öncesinde adaylarda ortaya çıkmaya başladı. İlk adaylığını açıklayan isim Mehmet Bilgen oldu. 

CHP Şile İlçe Başkanlığı’nda; başkan adaylığını açıklayan Bilgen, aralarında eski İlçe Başkanlılarının da olduğu CHP örgütüne neden aday olduğu konusunda basın açıklaması yaptı.

Mehmet Bilgen;Değerli Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarım, Sayın Basın Mensupları;

Öncelikle kıymetli zamanlarınızı ayırıp adaylık açıklamama katılım sağladığınız için hepinize çok teşekkür ediyor sizleri saygıyla selamlıyorum. Değerli arkadaşlarım, biliyorsunuz parti MYK mızın almış olduğu kararla partimizde kongreler süreci başladı.

Çok yakında mahalle delegelerimizi, ardından ilçe başkanımızı seçeceğiz. Bu sürecin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan ilk arkadaşınızım. Peki ben neden aday oldum?

  1. İç barışı sağlamak için aday oldum.  Biliyorsunuz, sayısı her geçen gün artan bir küskünler ordusu oluştu. Bu üyelerimizi en kısa sürede ilçede ağırlayarak onları yeniden kazanmak istiyorum.
  2.  İlçe Başkanlığı Şile’de belediye meclis üyeliği ve milletvekili adaylığına bir basamak olarak görülüyor. Bu durumu ortadan kaldırmak için aday oldum.
  3.  İlçemizde cesaretle siyaset yapmak için aday oldum. İlçemizde AKP yönetimine karşı sessiz kalınmasından, politika üretilememesinden, gündem oluşturulamamasından, yapılan haksızlıklara sessiz kalındığında dolayı cesaretli bir şekilde siyaset yapmak için aday oldum.

4-İlçe başkanlığımızın kurumsal itibarını artırmak için aday oldum.

5- Katılımcı ve ortak akılla yönetilen sürdürülebilir bir yönetim anlayışıyla;  şeffaf, hesap verebilir, üyelerimizin ve yurttaşlarımızın hakkını açık bir biçimde savunan bir yönetim için aday oldum. Değerli arkadaşlar, lâik cumhuriyet sevdalısı bir arkadaşınız olarak aday olmam için o kadar çok neden var ki tamamını burada sıralamayı doğru bulmuyorum. En önemli hedefim ise, önümüzdeki yerel seçimlerde Şile belediye binasının çatısına Cumhuriyet Halk Parti’mizin bayrağını dikmektir. Sözlerimi daha fazla uzatmadan ilçemizde yapacağımız 38. Olağan Kongremizde ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyor ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir