Aras Arslan: Partimizin artık küskünler partisi olmasını istemiyoruz.

Aras Arslan İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Yakında kongreler ile kadrolarını yenilemeyi düşünen CHP’de adaylık yarışları devam ediyor.

CHP eski İlçe Başkanlarından olan  Aras Arslan, yeniden İlçe Başkanı olmak için adaylığını açıkladı.

22 Temmuz Cumartesi Mercan Köşk Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve  aralarında eski belediye başkanlarından İhsan Çayıroğlu, Şecaattin Güney’in de bulunduğu, kahvaltılı toplantıya delegeler, stk temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Ağustos ayında yapılması düşünülen CHP Şile İlçe kongresi için üç adayın yarıştığı delege seçimlerinin ardından daha öncede İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Aras Arslan kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada “Özgür Kabadayı’na birlikte hareket etmek için teklif götürdüğünü açıklarken Kabadayı’ya bu özverili davranışından dolayı teşekkür etti.

Aras Arslan açıklamlarına şöyle devam etti.   “Partimiz bir kongre süreci yaşıyor. Ülke genelinde tüm ilçelerde delege seçimleri devam ediyor. Önümüzdeki ay içerisinde seçilmiş delegelerimizle birlikte bir olağan kongre seçimine gireceğiz.

Ben ve ekip arkadaşlarım ortak olarak aldığımız kararda bu partinin artık küskünler partisi olmasını istemiyoruz. Hep birlikte kol kola mücadele eden bir oluşum yaratmak istiyoruz.

Bugün aramızda İlçe yöneticilerimiz ve geçmiş dönemlerde İlçemizde Belediye Başkanlığı yapmış Sayın İhsan Çayıroğlu, Sayın Şecaattin Güney, Ümraniye CHP Belediye Meclis Üyesi Sacit Terzi de aramızda. Kendilerine teşekkür ediyorum. Özellikle belirtmek isterim ki; delege seçimleri sürecinde tüm köylerde yapılan seçimlerde son derece şeffaf ve demokratik bir delege seçimi yaşadık bu nedenle mevcut ilçe başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Ayrıca yerel seçimlerde iktidar olmak anlayışıyla yolculuğumuza başladık. Bu yolculuğa başlarken Şile’nin sevilen yüzü esnaf kardeşim Özgür Kabadayı’nın da aday olma düşüncesi vardı. Kendisiyle uzun süreçli görüşmelerimiz oldu ve kendisi her zaman Şile için memleketim için fedakarlık yaparım elbette dedi ve bu dönemde İlçe Başkanlığına aday olmayarak bizleri destekleyeceğini ve yönetim kurulunda İlçe Başkan yardımcısı veya ilçe Başkan vekili olarak aynı yetkilere sahip olarak görev alacağını söyledi. Bende bu özverisi ve fedakarlığından dolayı Özgür kardeşime teşekkür ediyorum” dedi.

Aras Arslan konuşmasında, İlçe başkanı olduğu dönemde yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını, artık daha bilinçli ve bütünleştirici bir siyaset yapacaklarının altını çizdi.

Konuşmasının ardından geçmiş dönemde İlçe Başkan adayı olan Özgür Kabadayı’ya mikrofonu vererek tekrar teşekkür etti. Kabadayı’da konuşmasında önce ailesine ve kendisine her daim destek veren dostlarına teşekkür ederek; “Şile’de hiçbir ayrımcılığı gözetmeden bütün herkesin elini sıkarak, selamlayarak, acı, tatlı günlerinde yanlarında olmak, herkesi kucaklayarak ve en önemlisi sizlerin desteğiyle çıktığımız bu yolda Aras kardeşimle birlikte başarıya koşacağımıza inancım tamdır” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir