İbrahim Çelik Adaylığını Açıkladı

3 Eylül’de yapılacak İlçe Kongresi için CHP Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik adaylığını açıkladı.

İkinci Bahar’da delegelere ve yöneticilere kahvaltı veren İbrahim Çelik, “3 Eylül’de yapılacak İlçe Kongresi için bende adayım” dedi.

Başkan Çelik yaptığı basın açıklamasında; “Değerli yol arkadaşlarım, yönetim kurulu arkadaşlarım, geçmiş dönem İlçe Başkanlarım, belediye başkanlarım, yeni seçilen delege arkadaşlarım, yerel basınımızın güzide insanları hanımefendi ve beyefendiler diye başladığı sözlerine şöyle devam etti.

“Birlikte bu yolu devam ettirip ilerde iyi bir adayla Şile Belediyesi’ni almak ve İstanbul’a da destek sağlamak istiyoruz”.   Partimizde kongre süreci başladı. 3 Eylül 2023 tarihinde Pazar günü İBB Şile Kültür Merkezinde kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kongrede ben de yeniden aday olduğumu bildiriyorum. Benimle birlikte 2 arkadaşım daha var. Aras Arslan ve  Mehmet Bilgen’e hayırlı olsun kendilerine şans diliyorum. Huzurlarınızda yeniden aday olduğumu açıklıyorum. Geçmişte zor bir dönem geçirdik. Pandemi dönemi ve 2 seneyi aşan olumsuzluklar ve ardından o zor süreçte ordan oraya koşturduk, hiçbir zaman boş durmadık. Maske ve dezenfekte dağıtımı ile uğraştık. Büyükşehir’deki toplantıların tamamına eksiksiz bir şekilde katılım sağladım.

Amacım kimseyi kırmak veya eleştirmek değil. Aday olan iki arkadaşımda bu çalışmalarda bizlere katıldılar. Bu yarışta bende varım diyen ve yanımda olduğu arkadaşlarımın hiçbir çalışmalarını görmedim. Burda eski İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız seçim sürecinde bizlere sundukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Keşke bu iki aday arkadaşımız da seçim süreci çalışmalarında yanımızda olsalardı partimiz adına çok daha iyi olurdu. Sosyal medyada arkadaşlarımız paylaşım yapıyorlar “ben şu kadar delegeden imza aldım, benim şu kadar delegem var” arkadaşlar ben hiçbir delege arkadaşıma şöyle olacak, böyle olacak diye bir kelime etmedim

. Bizim partili üyelerimiz, delegelerimiz çok zeki ve onurlu insanlardır. Şimdi imza toplayıp ta o toplanan imzayı divana sunduğunuz zaman divan başkanı baktı ki bir isim 3 listede yer aldı. Divan başkanı çağıracak kardeşim hangi listeden aday öneriyorsunuz dediği zaman oradaki arkadaşımız bir nebze de olsa zor durumda kalabilir veyahutta açıkça ben şu listedeyim diyebilir, hiçbir mahsuru yok. Ama doğru olan bir listede olmaktır. Delegelerin sağduyusuna güveniyorum. Yapılan tüm seçimlerde oyumuzu artırdık. Partimizi bildiğiniz gibi geçmiş dönemde geçen kongrede 126 olan delege sayımız bugün 153 oldu. Bu sayının milletvekili seçimlerinde aldığımız oy oranına göre belirlenmiştir. Bizim dışımızdaki siyasi partilerin olumsuz çalışmaları atraksiyonları, hileleri karşısında yinede biz vatandaşımıza son derece saygı duyarak teşekkür ediyoruz kendilerine.

. Bu nedenle önümüzdeki 31     Mart seçimlerinde hiçbir şekilde ayrışmadan birleşerek o benden değil, şu benden değil demeden diğer iki aday arkadaşımızı da huzurlarınızda davet ederek 31 Mart seçimlerinde hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin birlikte bu yolu devam ettirip ilerde iyi bir adayla Şile Belediyesi’ni almak ve İstanbul’a da destek sağlamak istiyoruz.  Bu öncelikli çalışma şartımız olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir