Mustafa Pıçak Yeniden Başkan!..

MHP Şile İlçe Kongresi yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Şile 13. olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Mustafa Pıçak yeniden ilçe başkanı seçildi.

10-08 Perşembe sabah 10.00 ‘da Şile Mercan Köşk Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen MHP Şile İlçe Kongresine İl Başkan Yardımcısı Meriç Küçükvar,  Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, meclis üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir, STK temsilcileri, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından divan başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Meriç Küçükvar, yardımcıları, Alaattin Armağan, Hüseyin Bayraktar ve Eyüp Er seçildi.  Ardında Hüseyin Bayraktar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajını okudu. Bahçeli;”Hepinizi en kalbi duygularımla, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum” diye başlayan mesajında, “An itibariyle kongre salonunda hazır bulunan her dava ve yol arkadaşıma en iyi dileklerimi sunuyor, günümüzün kutlu olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklıyorum” diyerek başladığı mesajını şu cümlelerle tamamladı. .” Yolunuz ve bahtınız açık olsun, Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.

İlçe Başkanı Mustafa Pıçak yaptığı konuşmada; MHP Şile 13. Olağan kongresinde bir dönem daha başkan olmak için aday olarak karşınıza çıktım ve delegelerimden oy istiyorum. Geçmiş dönem rahmeti rahmana kavuşmuş Mahmut Kartal başkanıma, Mahir Hançer abime, Arif Aydın abime Allah’tan rahmet diliyor, hepinize saygılar sunuyorum. Tekrar hoş geldiniz” diyerek sözlerini tamamladı.

Mustafa Pıçak’ın ardından Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da bir konuşma yaparak yeni yönetime başarılar diledi ve “kongrenin ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından seçime gidildi. Tek liste olan Mustafa Pıçak, yeniden MHP Şile İlçe Başkanı seçildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir