Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

Ümraniye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğini sürdürdü. İstanbul Valisi Davut Gül ve Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşen törende 16 amatör spor kulübüne toplamda 6 bin 540 adet malzeme desteği yapıldı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri, ilçede bulunan gençler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sporu sevdirme ve spor bilincini tüm Ümraniyeli çocuk ve gençlere yayma hedefi doğrultusunda çalışan Ümraniye Belediyesi,  ilçedeki 16 amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımında bulundu. İstanbul Valisi Davut Gül ve Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Millet Bahçesi’nde gerçekleşen törende amatör kulüplerine ve okullara spor malzemelerini teslim etti. 2023-2024 sezonuna “Merhaba” diyen Ümraniyeli 16 amatör spor kulübüne, ayakkabıdan eşofmana, toptan formaya kadar yıl boyunca kullanacakları spor malzemeleri dağıtıldı. Toplamda 6 bin 540 adet malzeme desteği yapıldı.

Hedefimiz hırslı ve başarılı spor yapmak Tesisleşmenin önemine vurgu yaparak konuşmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Tüm bu sportif yatırımlarımızı sporseverlerimizin ve kıymetli kulüplerimizin hizmetine sunuyoruz. Amatör kulüplerimize destek sağlamak noktasında da elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz.

. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2002 yılında göreve gelmesiyle ve spora olan sevdasından dolayı Türkiye’nin bütün illerinde, ilçelerinde spora olan yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Hedefimiz hırslı spor yapmak ve sonunda başarı elde etmek. Türkiye’nin başarısını uluslararası seviyede bayrağımızı dalgalandırmaktır” dedi. Ahlaklı sporcu olmanın da önemine vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Başkan Yıldırım, “Bu duygu ve düşüncelerle tüm kulüplerimize önümüzdeki müsabakalarda başarılar diliyor, sayın valimize de katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

İstanbul Valisi Davut Gül de programda bir konuşma gerçekleştirerek, Ümraniye’ye hizmetlerinden ve spora olan desteklerinden dolayı Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkür etti.

Tören, konuşmaların ardından ekipman dağıtımının yapılmasıyla sona erdi

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir