Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’dan Siyasi partilere Sürpriz Ziyaret

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçede bulunan siyasi partileri tek tek ziyaret ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl kutlamalarında kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya;  Başkan yardımcıları ve danışmanları eşlik etti. Alışıla gelmişin dışında bir ilke imza atan Başkan İlhan Ocaklı muhalefet partilerine ve Cumhur ittifakına sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Yeniden Refah Partisi Şile İlçe Başkanlığına giderek, başkan Engin Koro ve yönetimini ziyaret etti. Kendilerine gösterilmiş olan misafirperverliğe teşekkür etti.

 Ardından Büyük birlik Partisi  Şile İlçe Başkanı  Birkan Ege ve yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretinde kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Birkan Ege’de, Belediye Başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti

MHP İlçe Başkanlığı Ziyaret Edildi

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığından ayrıldıktan sonra sırasıyla  MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ve yönetimini ziyaretinde karşılıklı nezaket söylemlerinin ardından CHP Şile İlçe Başkanlığına gitti. Belediye Başkanı ve yanındaki heyetle CHP Şişe İlçe Başkanı Aras Arslan ve yönetimini ziyaret etti. Geçmişte aynı dönem İlçe Başkanlıkları görevlerinde bulunan başkanlardan İlhan Ocaklı, bu kez Aras Arslan’ı Belediye Başkanı olarak ziyarette bulundu. Karşılıklı yapılan sohbetlerde hem geçmiş yad edildi, hem de bugün konuşuldu. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı kısa bir süre önce CHP Şile İlçe Başkanlığına seçilen Aras Arslan ve yönetimine iadeyi ziyarette bulunduklarını ifade ederek başarılar diledi. Ardından kendilerine gösterilmiş olan ev sahipliğine teşekkür etti. Başkan Arslan’da nezaketlerinden ötürü Başkana z teşekkür etti .

İYİ Partide Espriler Havada Uçuştu

Ziyaret saatlerinin uzaması üzerine İYİ Parti İlçe Teşkilatına gecikmeli olarak katılan Başkan Ocaklı ve kurmayları öncelikle beklettikleri için ardından iadeyi ziyaretlerini de gecikmeli olarak yaptığı için özür dileyip, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarına verdikleri destek için teşekkür etti. İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç’ta kendilerini ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı ve kurmaylarına teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbetlerde zaman zaman espriler havada uçuştu. Kendi AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunurken aynı dönem MHP İlçe Başkanı olan İYİ Parti Meclis Üyesi Hüseyin Özgür’e de ayni dönem İlçe Başkanı olan Aras Arslan’ın yemek sözünün haşa geçerli olduğunu ve sözünü en kısa zamanda yerine getireceğini ilettikten sonra önümüzdeki yerel seçimlerde “başarılı olan kazanın” dedi.

Yerel seçimlerde projelerin yarışacağı vurgusunu yapan Başkan Ocaklı, iyi olan kazansın dileklerinde bulundu. Her vurguda sahalarda yapılacak olan çalışmalarda nezaketin ön planda olma vurgusu karşılıklı olarak temenni edildi.

İYİ Partiden ayrıldıktan sonra Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden heyet orada İlçe Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdiler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir