ÜMRANİYE’DE İYİ PARTİ’DEN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYESİ İLE BİRLİKTE 260 KİŞİ AK PARTİ’YE KATILDI

Yerel seçimlere sayılı günler kala Ümraniye’de İYİ Partili Meclis Üyesi Murat Daşdemir, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.
İYİ Parti’den istifa eden Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Murat Daşdemir ile İYİ Parti üyeliğinden istifa eden 260 kişi AK Parti’ye katıldı. Ümraniye AK Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törende AK Parti’ye katılan üyelere rozetlerini AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım taktı.
“AK PARTİ AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ”
AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen törende İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçen meclis üyesi Murat Daşdemir ve beraberindeki 260 kişiye AK Parti rozeti takıldı. Törende konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Meclis Üyesi Murat Bey şahsında hepinize çok teşekkür ediyorum. Gayretimizden, çabamızdan geri durmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi AK Parti milletin partisidir, Ailemize hoş geldiniz. Bize güç, kuvvet kattınız. Hep birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise yaptığı konuşmada, “Murat Daşdemir kardeşimizin yerinin bizim yanımız olduğunu daha önce de kendisine söylemiştim. Hoş geldin diyorum. Daha nice Murat kardeşim gibiler olduğunu biliyorum. Bütün gücümüzle birlik ve beraberlik içerisinde bu kardeşlerimizi bir araya getirmemiz lazım. Aramıza hoş geldiniz” dedi.
Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Murat Daşdemir ise AK Parti ailesine katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, 2019’da İYİ Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyesi olduğunu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın çalışmalarına da yakından tanıklık ettiğini söyledi. Daşdemir, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, canla başla hizmet etmeye devam edeceğim. Bu uğurda hepiniz gibi ben de sizinle yürümeye geldim. Hayırlı olsun” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir