Duruşuyla Net, Tavrıyla Kararlı Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı: Sabit Karaman

Sancaktepe’ye hizmet etmiş, duruşuyla ve emeğiyle gönlünü ortaya koymuş, Ak Parti’nin dava adamlarından Sabit Karaman Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Sancaktepelilerin gönlünde yeri olan, gençmişte Meclis üyeliği ve Belediye Başkanlığı tecrübesi bulunan iş insanı Sabit Karaman Ak Parti’den Sancaktepe Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Yıllarını Sancaktepe’ye hizmet ederek geçiren Sabit Karaman’ı vatandaşlar artık Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini ifade ettiler.

Karaman halkın sesine kulak verip, yıllarca üyesi bulunduğu Ak Partiden Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıkladı.

Karaman artık Sancakte’ye Başkan olarak hizmet etmek için hazır olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi. “Çok kıymetli Sancaktepeli Hemşehrilerim, doğup büyüdüğüm Sancaktepe ilçemde mensubu olduğum adalet ve kalkınma partisinden 31.Mart 2024 yerel seçimleri için belediye Başkan aday adaylığımı resmî olarak yapmış bulunmaktayım. İlçeme hizmet etmek benim için bir şereftir buradan başta Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYİP ERDOĞAN,ın Liderliğinde İl Başkanımız sayın Osman Nuri Kabaktepe ve ilçe Başkanımız Sayın Turgay Akpınar Başkanlarımızın Takdirlerini alarak Halkımızın Desteğiyle Bu Kutsal Göreve Talip Oldum. Dua eder Dualarınızı Beklerim” diyerek açıklamasını yaptı.

Aday adaylığını açıkladıktan sonra durmaksızın çalışmalarına ve Sancaktepelileri ziyaret etmeye devam eden Sabit Karaman, “halkımızın teveccühleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir