Makıroğlu’ndan Dilek Karafazlı’ya Destek

CHP’den Sarıyer Belediye Başkan Aday adayı olan Dilek Karafazlı’ya hemşerisinden destek geldi.

Yerel seçimlere yaklaşık 4 ay kala Belediye Başkan aday adayları da belli olmaya başladı. CHP’den Sarıyer Belediyesi’ni yönetmeye talip olan Rizeli Belediye Kadın Belediye Başkan Aday adayı Dilek Karafazlı’ya hemşehrileri destek olmaya devam ediyor. 2 Aralık Cumartesi günü Sarıyer İlçe Örgütünde Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Dilek Karafazlı, kendisine destek veren, davetine icabet eden herkese teşekkür etti.

Hemşerisinin basın açıklamasına katılım sağlayıp, kendisine destek veren Rize Kalkandereli iş insanı Burhan Makıroğlu’da, “Dilek bizim aile dostumuz, kızımız ve Sarıyer’in ilk kadın aday adayı oldu. Öncelikle bu cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. İçimizden başarılı bir kadın aday adayı çıktı ise bizlere yakışan da onu desteklemektir. Kadınların siyasette daha aktif olmaları çok önemlidir. Birde aile yakını olursa bizde daha da önemlidir. O yüzden Dilek hanımefendiyi destekliyor, çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Sarıyer’e de böyle bir başkanın yakışacağına ve başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü bizim kadınlarımız vefalı ve cefalıdır. Onlar zor şartların mücadeleci neferleridir” dedi..

Dilek Karafazlı, Parti Okulu Eğitmenliğinin yanında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nda çeşitli birimlerde şef olarak görev yapmış, İBB’nin Sivil Toplum Kuruluşları ile ilişkilerini kuran müdürlükte etkin  görevler üstlenen Dilek Karafazlı, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nda çeşitli birimlerde şef olarak görev yapmış, İBB’nin Sivil Toplum Kuruluşları ile ilişkilerini kuran müdürlükte etkin  görevler üstlenen Dilek Karafazlı,” diyerek kendisini tebrik etti.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir