İlhan Ocaklı  Basın Mensuplarını Unutmadı

Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü’nde basın mensupları ile bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, bu yılda kuralı bozmayarak Çamlık Sosyal Tesislerinde akşam yemeğinde buluştu.

Kutlama yemeğine Başkan İlhan Ocaklı’nın yanı sıra Başkan danışmanları, yardımcıları ve basın mensupları katıldı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı gazetecilerle tek tek ilgilenip, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutladı. Hep birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından, samimi bir ortamda göreve geldiği günden itibaren yaptıklarını ve projeler hakkında bilgi verdi.

Ocaklı, “önümüzdeki dönem için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ mesajını verdi ve seçim öncesi verdiğimiz birçok vaadi yerine getirdiklerini, ayrıca üstüne üstelik birçok projeye de imza attıklarını anlattı. Başkan Ocaklı göreve geldiklerinden beri covit 19 ile pandemi dönemi, deprem, sel gibi felaketlerle mücadele ettiklerini ve bunlarla birlikte hizmetlerinde aksamalar yaşanmasına rağmen gece gündüz çalışarak Şile adına önemli projelere ve yatırımlara imza attıklarını belirtti. Belediye Başkanı Eksik birkaç proje olduğunu, özellikle Ağva bölgesinde eksik birkaç projeyi de en kısa zamanda tamamlayacaklarının altını çizdi.

Dost meclisi ortamında geçen yemekte İlhan Ocaklı; “bu gün sizin gününüz, sizleri dinleyeceğiz ama birkaç konuya da kısadan değinmek istedim. Önümüzdeki dönemde kardeşliğin, sevginin, saygının ve beraberliğin daim olmasıdır. İnşallah bunu başarabiliriz. Murat Kurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, inşallah onunla İstanbul muradına erer. Bizim adaylığımızla ilgili de Sayın Cumhurbaşkanımız 15’inden sonra açıklamaya başlayacak. Her şeyin hayırlısı olsun”

Başkan Ocaklı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili de “bugün sizin gününüz. Hepinizin günü kutlu olsun. Gece gündüz demeden fedakarca çalışan, her koşulda haber peşinde koşan siz değerli basın mensuplarımızla bugün bir arada olmak istedik. Biraz dertleşip, biraz da sizlerin sorun ve önerilerinizi dinlemek, İlçemizin ortak değerleri hakkında fikir teatisinde  bulunmak istedik. Tekrardan hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun” dedi.

Program sonrası gazetecilere Şile’nin doğal ürünlerinden oluşan birer hediye paketi vererek, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Toplantıya Şile Dernekler Federasyon Başkanı ve Bölgenin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süleyman Hilmi Eren, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız, İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Avni Yelkenci, Yıldız Haber Gazetesi ve Bizim Fm Program yapımcısı Yasemin Eryıldız, Cafe Siyaset Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Halil Öztürk, DHA Muhabiri ve Şile Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Kırcalı ve Şile Gündem Gazetesi Zafer Berk Ketenci katıldı.

Gazetecilerde Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya nazik davetleri için teşekkür ettiler.

Yıldız Haber olarak Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya, Başkan Yardımcılarına, Basın Müdürüne ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir