İSBAM İstanbul Şubesi Çekmeköy’de Açıldı

İki Devlet, TEK MİLLET anlayışıyla her zamanTürkiye’nin yanında olan Can Azerbaycan’da faaliyet gösteren İSBAM (Azerbeycan Respublikası, İçtimai, Siyasi Prosesler ve Beynelxalp Araştırmalar Merkezi) İstanbul şubesi Çekmeköy’de açıldı.

Merkezi Azerbaycan’da bulunan İSBAM Genel Başkanı Samir Adıgözelli, yönetim kurulu olarak verdikleri  kararda, İstanbul Şube Başkanlığına İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ı layık gördüklerini açıkladı.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

İstanbul Çekmeköy’de İSBAM’ın şube açılışını  Genel Başkan Samir Adıgözelli ve İstanbul Şube Başkanı olarak atanan Ali Rıza Yıldız ile birlikte kurdele kesimini gerçekleştirdi.

Açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Samir Adıgözelli “Azerbaycan Karabağ savaşında ve sonrasında Azerbaycan’ın haklı olduğunu tüm dünyanın gözleri önüne seren Ali Rıza Yıldız’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İlk şubemizi Türkiye’nin en güzel şehri İstanbul’da açmanın gurunu yaşıyorum. Şube Başkanımız Ali Rıza Yıldız’ın bu görevi başarıyla yerine getireceğine inancım sonsuzdur. Bundan önce yapmış olduğu çalışmalarla bunları gözler önüne sermiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Açılışını gerçekleştirdiğimiz şubemizin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

BAŞARILI PROJELERE İMZA ATACAKLAR

“İSBAM’ın amaçları arasında Azerbaycan’ı başka ülkelerde tanıtımını gerçekleştirmek, lobiler oluşturarak faaliyetlerini yürütmek olduğunu altını çizen Adıgözelli Azerbaycan’ın haklarını savunmak, medya, turizm ve iş dünyası ilişkilerini sağlamlaştırmak. Hedefimiz Ali Rıza Başkanla önümüzde ki günlerde çok değişik aktivitelere imza atmak. Sizlerden ricam bizleri takip etmeye devam edin” dedi.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da Genel Başkan Samir Adıgözelli ve Ali Rıza Yıldız Başkan’ın birlikte düzenledikleri etkinlikte Azerbaycan Karabağ savaşında özveriyle ve can siperhane çalışıp haber yaparak Azerbaycan halkının sesini tüm dünyaya duyuran Türk Gazetecilere, TV Kameramancılara ve habercilere düzenledikleri ZAFER GECESİ’NDE ödüllendirerek plaket vermeleri yerli ve yabancı basında büyük yankı uyandırdı.

BAŞKAN YILDIZ AZERBAYCANDA İNCELEMELER GERÇEKLEŞTİRDİ

Gerçekleştirilen ZAFER GECESİ’NİN ardından Azerbaycan’a davet edilen başkan Ali rıza Yıldız Azerbaycan’da 15 gün kalarak incelemeler gerçekleştirdi. Aralarında Karabağ’ında olduğu 7 şehirde incelemeler gerçekleştiren Yıldız Vali, Meclis Başkanı, Milletvekilleri, Ana Muhalefet Parti Liderleri, Belediye Başkanları ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

KORKUSUZ CENGAVERLER

İSBAM İstanbul Şube Başkanı ve İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Yıldız ise “Azerbaycanlı kardeşlerimizle yapmış olduğumuz bu işbirliği ile önümüzde ki günlerde çok değişik proje ve aktivitelere imza atacağız. Can Azerbaycan’ ın sesini tüm dünyaya duyuracak ve haklılığını gözler önüne sereceğiz. Azerbaycan-Karabağ savaşında görev alan tüm meslektaşlarımı gönülden kutluyorum. Hepsi birer cengaver olduklarını kanıtlayarak habercilik yaptılar” dedi.

Açılış sonrası toplu hatıra fotoğrafları çekildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir