Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı’dan Bucaklı ve Kadıköy Mahallelerin Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı ve mevcut Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bucaklı ve Kadıköy ziyaretleriyle mahalle sakinleri ile bir araya gelen İlhan Ocaklı, 2019’dan bugüne kadar hayata geçirilen proje ve  hizmetler ile hedef projeler hakkında bilgi verdi.

“Bu Büyük ve Güzel Aile İle Şile’mizde Daha Yapacak Çok İşimiz Var.”

Ağva, Kadıköy ve Bucaklı’da vatandaşlarla bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinleyen, Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, gerçekleştirdiği mahalle toplantılarına ilişkin açıklamasında “Çıktığımız bu kutlu davada her daim desteklerini ve hayır dualarını hissettiğimiz bütün hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Şile Belediyesi olarak ilçemizde süregelen yerleşik köy hayatının her zaman destekçisi olduk. Üreticilerimizi, çiftçilerimizi özellikle desteklemeye gayret ettik. Hayvan yetiştiricilerimize aşı destekleri, tarımla uğraşan çiftçilerimize fide desteği sağladık. 2019’dan bugüne 42 adet yeni köy fırını inşa ettik. 53 fırının onarımını yaptık. Ekşi mayalı köy ekmeklerimiz 6 Şubat depremlerinde afet bölgesindeki vatandaşlarımıza katık oldu. Analarımıza bir kez daha yürek dolusu teşekkür ediyorum. Bu büyük ve güzel aile ile daha yapacak çok işimiz var.” ifadelerini kullandı.

“Hemşehrilerimizin Destekleriyle Şile’nin Gelecek Yüzyılını Şekillendirmeyi Sürdüreceğiz.”

2019’dan bugüne Şile’nin mahallelerinin ihtiyaçlarına Şile Belediyesi olarak çözümler ürettiklerini söyleyen Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, “Hemşehrilerimizin destekleriyle Şile’nin gelecek yüzyılını şekillendirmeyi sürdüreceğiz. Mahallelerimizde sürdürdüğümüz bakım-onarım ve yenileme çalışmalarımıza toplamda 82 Milyon TL’lik kaynak ayırdık ve mahalle sakinlerimizin kullanıma sunduk. Sunmaya da devam edeceğiz.” dedi

“Sadece Şile İçin ve Hemşehrilerimiz İçin Çalışıyoruz.”

Şile Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın yeniden adayı olan Şile’nin marka değerini yükseltme hedefi taşıyan İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında Şile’de Ağva, Kadıköy ve Bucaklı Mahallerine ayrı ayrı yaptığı ziyaretlerde, Şile’nin her kesimine, hizmet bekleyen her alan ve noktaya tek tek dokunarak, hemşehrilerinin beklentilerini gerçek belediyecilik anlayışıyla karşılayacaklarını aktardı.

Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı’ya ziyaretleri sırasında vatandaşlar büyük ilgi ve sevgi gösterdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir