Şile’de Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezine Görkemli Açılış

31 Mart’ta yapılacak Yerel seçimler için koordinasyon Merkezleri açılmaya devam ediyor.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı 2 Şubat Cuma günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi,

Kent Meydanındaki SKM açılışına Ak Parti Milletvekilleri Hasan Turan, Yahya Çelik ve Cumhur İttifakı İlçe Başkanları katıldı.

Sırasıyla Cumhur İttifakının İlçe başkanları selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi ve Şile’de İlhan Ocaklı’yı, Büyükşehir Belediyesinde ise Murat Kurum’u destekleyeceklerini ifade ederek, Koordinasyon Merkezinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı’da yaptığı konuşmada; soğuk havaya rağmen işini gücünü bırakıp SKM açılışına gelen tüm davetlilere öncelikle teşekkür etti. Ardından konuşmasında; göreve geldikleri yıldan itibaren doğal afetler, pandemi, deprem gibi olumsuz şartlara rağmen hizmetlerine ara vermeden devam ettiklerini belirtirken şu ifadelere yer verdi.

“Biz Yaparız Demiyoruz, Yaptık Hayırlı Olsun

Cumhur İttifakının Şile Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, tüm bu olumsuzluklara rağmen  ve bu kadar zor koşullara rağmen bugüne kadar Devletimiz ile birlikte yaklaşık 10 milyar TL değerinde yatırımın altına imza attık. Hiçbir bahanenin ardına sığınmadık. Laf üretmedik, algı yaratmadık, algı siyaseti yapmadık, büyük işlerin altına imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Biz yapacağız demiyoruz. Cumhurbaşkanımızın bizlere verdiği talimatla İlçelerimizde Türkiye’nin yüzyılını inşa etmeye devam ediyoruz. Bu gün Belediye Binası yapacağız demiyoruz, yaptık. Bu gün Kaymakamlık binası yapacağız demiyoruz, yaptık Hayırlı olsun bir ay sonra kurdelesini keseceğiz. Emniyet Binası yapacağız demiyoruz, yaptık, hayırlı olsun diyoruz. Tapu Binası yapacağız demiyoruz, yaptık hayırlı olsun. Gençlik Merkezi yapacağız demiyoruz, yaptık hayırlı olsun diyoruz. Kütüphane yapacağız demiyoruz, yaptık hayırlı olsun diyoruz. Millet Bahçeleri yapacağız demiyoruz, yaptık hayırlı olsun diyoruz. Prestij caddeleri yapacağız demiyoruz, yaptık hayırlı olsun diyoruz. Allah nasip eder, inşallah yeniden sizlerin destekleriyle bu göreve gelirsek Şile’nin köylerine, Şile’nin merkezine yaptıüımız gibi prestij caddelerinden o köylerin yollarını da, meydanlarını da aynı prestij caddelerinden yapacağız” diyerek söz verdi.

Milletvekilleri de birer konuşma yaptıktan sonra SKM’ nin açılış kurdelesi kesildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir