“Çocukların Elleri Toprakla Kirlensin”

Yazar Ulviye Küççük, “Güneşe koşan filiz” adlı kitabını çocuklarla buluşturdu.


Ulviye Küccük, roman ve araştırma alanının yanı sıra çocuk edebiyatı alanına “Güneşe koşan filiz” isimli kitabı ile “merhaba” diyerek, çocuklarla bir araya geldi.

Isparta Belediyesi 4. Kitap Fuarı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde 32’si yerel toplam 192 yazar ve 300 yayınevinin katılımıyla kapılarını açtı.

Fuara Antalya’dan Ulviye Küccük ‘Güneşe Koşan Filiz’ adlı yeni çocuk kitabı ile katıldı.Fuarda düzenlenen söyleşinin ardında çocuklara kitabını imzaladı. Küccük, ‘Gelecek için daha yeşil bir doğa i.in tohum ekmeyi ve sulamayı unutmayın’ dedi.

Kitabın içerisinde çocuklar için bir hediye olduğunu söyleyen Yazar Ulviye Küccük, ‘Çocuklarımızın balkonunda, terasında saksıda çok kolay yetiştirebileceği çim tohumunu kitabın içine sakladık. Bunun için toprak dolu bir saksıya ihtiyaçları var. Toprağı sulamayı unutmazlarsa kısa süre sonra kendi ektikleri tohumun filizlendiğini görebilecekler. Bırakın çocukların elleri toprakla kirlensin. Yeni nesil doğadan uzak büyüyor. Bizim kadar şanslı değiller maalesef. Kitabı okuyan çocuklar tohumu topağa ektiklerinde kendi ağacı olacak belki de. Belki ileri de kendi diktikleri ağacın meyvesinden yiyecekler ‘Dedi.

Belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen adına fuara katılan yazarlara Katılımından dolayı Türk Bayrağı hediyesi verildi

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü …

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir