Büyük Taarruzun 100. Yılı Kutlanıyor

Kurtuluş destanımızın zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zafer’inin 100. Yılı yurt genelinde olduğu gibi Şile’de de törenlerle kutlanıyor.

Belediye Meydanında düzenlenen Çelenk Sunma Törenine Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Siyasi Partiler, Kamu Kurum amirleri, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Kaymakamlık Çelengini Vali Yardımcısı Günay Öztürk,

Garnizon Komutanlığı Albay Hazel Yılmaz ve Belediye Başkanlığı İlhan Ocaklı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı ve akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Türk Bayrağı göndere çekildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen Çelenk Sunma Töreni, Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasıyla devam etti. Ardından okunan şiirlerle çelenk sunum töreni sona erdi.

Saat 10.00’da Kaymakamlık Makamında tebrikler kabul edildi.

Siyasi Partiler Çelenk Sunumu Yaptı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle resmi çelenk sunumunun ardından Belediye Meydanında bulunan Atatürk Anıtına siyasi partiler de sırasıyla çelenk sunumlarını gerçekleştirdiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, CHP İlçe Başkanı İbrahim Çelik, İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç çelenk sunumlarını gerçekleştirdiler. Meclis üyeleri ve partililerin katıldığı çelenk sunumu çekilen fotoğraflarla sona erdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Geleneksel Ramazan Ayı Kültür Gezileri Başladı

Şile Belediyesi tarafından Ramazan ayına yönelik olarak düzenlenen Geleneksel Ramazan Ayı Kültür Gezileri başladı. Şileli …

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir