Tarama Gemisi Ağva Limanında

Şile belediyesinin girişimleri sonucu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ekipleri ile ortaklaşa yürütülen liman ağzı kum temizleme çalışmalarının ikinci ayağı Ağva limanında başladı. Şileli balıkçıların güvenli bir av sezonu geçirmeleri amaçlanan çalışmaların ilk etabında  50.000 m3 kum liman ve balıkçı teknelerinin demirlediği limandan tarandı.

Şile limanında tamamlanan derinleştirme çalışmalarının ardından Ağva dere ağzına demirleyen tarama gemisi çalışmalarına titizlikle devam ederken derinleştirme çalışmaları sonrasında tekneler Ağva balıkçı barınaklarına güvenli bir şekilde giriş çıkış yapabilecek. 

Balıkçı Esnafımıza Hayırlı Olsun
Ağva Yeşilçay dere ağzında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ‘’Ağva’da ki balıkçılarımızın ekmek teknelerinin dere ağzında rahat ve güvenli hareket edebilmeleri için kum temizleme ve derinleştirme çalışmalarımıza başladık. Bu önemli çalışmaya destek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ediyorum. Ağvamıza ve balıkçı esnafımıza hayırlı olsun” dedi. 

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Sağlık Çalışanlarına “sağlıklı” Kutlama!

Şile Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele döneminde gece gündüz demeden özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını …

Ağva’nın Sağlık Hizmetlerine Yeni Soluk

Geçtiğimiz aylarda İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memiş ile bir araya gelen Şile …

Şeker Ameliyatı Çözüm mü Yoksa Kandırmaca mı?

Milyonlarca vatandaşın yaşamının bir parçası haline gelen diyabet sorununa çözüm için sunulan şeker ameliyatı, bu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir