Yeni Sofular Kavşağı Yakında Açılıyor

Sofular kavşağı olarak bilinen Alacalı, Doğancılı, Sahilköy, Kurna ve Karakiraz Mahallelerinin bağlantı yolu ve kavşağı çözüme kavuşuyor.

Bağlantı yolunun sorunlu olmasından dolayı sürücülerin sıkıntı yaşadığa alternatif kavşak yapılarak yeni bağlantı yolu açılıyor.

 Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ak Parti Bölge Milletvekili Osman Boyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül yolun asfaltlama çalışmalarını kontrol etmek ve bilgi almak amacı ile bölgeye gitti.

 Belediye Başkanı İlhan Ocaklı yetkililerden bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada: “Yaklaşık altı köyün ulaşımda bağlantı yolu ile kavşakta ciddi sorun vardı. Çok şükür bugün Hükümetimiz, Ulaştırma Bakanlığımız sayesinde çözüyoruz. Ben burada huzurlarınızda Vekilimize, Bakanlığımıza, İlçe Başkanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Burada gidiş-gelişlerde vatandaş ciddi sorun yaşıyordu, Uzun yıllardan beri muhtarlarımız ve bölge sakinlerimiz bizlerden çözüm talep edilen bir yoldu. Çok şükür bugün yapılıyor ve yaklaşık 10 gün sonra açılışını gerçekleştireceğiz. 600 metre uzunluğunda yaklaşık 3300 ton asfalt serildi ve 6-7 milyona mal oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz’da “zaman zaman bölgeye yaptığım ziyaretlerde Şile halkının ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde dinleyip ilgili Bakanlıklarla görüşüp, burada yaşayan halkımızın yaşamını kolaylaştırmak, hizmeti de sunabilmek adına ilgili görüşmeleri yapıyıruz. Bugün de burada uzun yıllardır ihmal edilmiş, kalmış bir hizmetin yapılmasına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir