İYİ Parti İstanbul İl Başkanı adayı Coşkun Yıldırım, Şile İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun ardından il başkanlığına talip olan Coşkun Yıldırım Şile İlçe teşkilatını ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanlığına aday olan Coşkun Yıldırım 20 Aralık Salı Günü İyi Parti Şile İlçe Teşkilatına ziyaret düzenledi.

İYİ Parti kurucularından olan Coşkun Yıldırım Şile’ye yaptığı ziyarette İlçe Başkanı Kahraman Koç, meclis üyeleri, yönetim ve partililer tarafından karşılandı. İlçe Başkanı Kahraman Koç, teşkilatını tanıttıktan sonra İl Başkan adayı Coşkun Yıldırım’a Şile hakkında kısa bilgi verdikten sonra İl Başkan Adayı Coşkun Yıldırım ziyaretinin iki nedeni olduğunu ifade etti. İlki, yapılan kongrede seçilen yönetimi tebrik etmek, başarılarının devamını dilemek, geçmişte emek vermiş tüm arkadaşlarımızı minnetle anmak ve teşekkür etmek. İkinci olarak malumunüz 8 Ocak İl Kongremiz var. Aday olduk ve İlçelerimizi gezerek görücüye çıktık ve kendimizi İlçelerimize tanıtmaya çalışıyoruz” diyerek önce kendini tanıttı ardından çalışma sistemini kısaca açıkladı.

“ 39 İlçeyi gezerken öncelikle İl Başkanımızı arıyoruz, sonra bölge başkanımızı arıyoruz ardından İlçe Başkanımızı arayarak toplantı talebinde bulunuyoruz. Bu şekilde yarın yönetim esnasında da mahallemizden bir üyesine kadar bu sistemin uygulanmasına dikkat edeceğiz. İkincisi siyasi partilerin en önemli unsuru teşkilat. Teşkilatı tek vücut olmayan hiçbir hareket başarıya hızlı ve oranı yüksek olarak ilerleyemez. Teşkilat hareketliliğinde bir tane sıkıntı oluyor. Genelde tüm partilerde böyledir. Oda dedikodudur. Nemin duvarı bitirdiği gibi dedikodu da teşkilatı bitiriyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. 3. Olarak performans değerlendirmesine dikkat edeceğiz. İki başlıklı yapıyoruz. Hedef bazlı ve yetki bazlı olarak. Bu performans değerlendirmesiyle de ileriye doğru farklı yönetimlerde veya iktidara geldiğimiz zaman gerek genelde gerekse yerelde bu performans değerlendirmesi bir nevi ekibimizin sicil kaydı olacak” dedi.

Coşkun Yıldırım İl Başkanlığına adaylığını da şu sözlerle ifade etti. “Bu bir makam, yetki, ayrıcalık ve üstünlük talebi değildir. Vazife, sorumluluk ve mücadele talebidir. O yüzden bu mücadeleye talibim” diyerek sözlerini tamamladı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir