Ak Parti İlçe Başkanından Cevap Geldi: “Ak Parti trollerle çalışmayan bir siyaset gütmektedir”

Ak Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, İlçede bulunan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek Şile Belediyesi’nin hizmetlerini ifade ederken, muhalefetin yapmış olduğu eleştirilere de cevap verdi.

Ak Parti İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde yapılan kahvaltıya basın mensuplarının yanı sıra İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Yıldırım ve Kadın Kolları Başkanı Melek Dilsiz de katıldı.

Ak Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, “muhalefetteki ilçe Başkanımız daha öncesinden duyuru yapmak suretiyle ve yakından takip eden arkadaşlarımızdan edindiğimiz bilgilere göre bazı ithamlarda bulundu kendileri. Ben öncelikle muhalefetteki İlçe Başkanımızdan, hele hele İBB’ye bağlı, İBB’ nin sorumluluğunda olan bir İlçe Başkanımızdan daha farklı açıklamalar beklerdik” diyerek açıklamalarına şu şekilde devam etti.

“İlçemiz üzerinde Şilemiz özelinde İstanbul Büyükşehir’i ilgilendiren bundan çok daha önemli ve kemikleşmiş sorunlarla karşı karşıyayız. Bizler beklerdik ki bu açıklamasında yıllar önce yıkılan itfaiye binasının şu anki halinin ne kadar içler acısı hale geldiğinin bir açıklamasını beklerdik. İBB ye bağlı olan İSTAÇ AŞ deki personel alımlarından bahsedilmesini. Çünkü bu personel alımlarında Şileli hemşerilerimizin önemsenmediğini bizler yakinen takip ediyoruz.

Seçimlerden önce Şileli hemşerilerimizin alınacağı yönünde, İstanbul’dan gelen servislerin iptal edileceği yönünde açıklama yapan İlçe Başkanı arkadaşımızın seçimlerden sonra tamamen zıt uygulamalarıyla karşı karşıya olduğumuzu siz değerli hemşerilerimize tekrar belirtmek isterim. Yani takip ettiğimiz kadarıyla Şilelilere hiç önem verilmediğini, özellikle İSTAÇ alımlarında tamamen İstanbul’u buraya kaydırmalarını yakınen takip ediyoruz.

Yine son zamanlarda İSKİ’nin köylerde uyguladığı su zamlarıyla karşı karşıyayız. Faturalarda gözüktüğü gibi yüzde 400’lere, 500’lere varan su zamlarıyla karşı karşıyayız. Bu su zamlarına da güzel bahane bulmuşlar her zamanki gibi kendi sorumluluklarından kaçaraktan yine bu zamları Şile Belediyesi’ne mal etmeye çalışmanın siyaseti içerisindeler. Ama hemşerilerimiz bunlardan bahane değil, çözüm üreten bir siyaset gütmelerini bekliyorlar” diyerek muhalefete göndermelerde bulundu.

Şile’ye hizmet getirmekle bir vazifesi olmayan yaklaşımla karşı karşıya kaldık

Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül açıklamalarında muhalefete göndermeler yaparak devam etti. “Yine biz dünkü açıklamalarından beklerdik ki; Üvezli ve Kömürlük Köyü arasındaki yol probleminin ve sorumluluğu olan İBB nin daha fazla sahada aktif halde kullanılarak çözüm odaklı bir siyaset gütmelerini beklerken yine aynı ,İSKİ faturalarında olduğu gibi burada da suçu Şile Belediyesine atmakla bu işlerin çözülemeyeceğini tekrar kendilerine iletmek istiyoruz ve bu konularla alakalı açıklamalar beklerken gördük ki hiç Şile’yi, Şile’nin genel siyasetini ilgilendirmeyen, Şile’ye hizmet getirmekle bir vazifesi olmayan bir yaklaşımla karşı karşıya kaldık. Tüm bunlara rağmen Allah’tan ki gecesini, gündüzüne katan bir Şile Belediyemiz var, Allah’tan ki gecesini, gündüzüne katan bir Şile Belediye başkanımız var ve arkasında da sağlam ve adam gibi dimdik duran bir Cumhur ittifakı ve Şileli hemşerilerimiz var.

Şile Belediyesi hizmetler noktasında en üst seviyede çalışmalarını sürdürmekte. Zafer kardeşimizin söylemiyle “Şile’yi yeniden inşa ediyoruz” hakikaten Şilemiz bir şantiye haline geldi. Yeni Belediye binamız 4. Katta, Hükümet binamız hakeza olanca gücüyle devam ediyor. Sahil projemiz inşallah sezona yetişecektir. Yine Şileli ev hanımlarımıza destek olması münasebetiyle düşündüğümüz Şilebezi fabrikamız olanca hızıyla devam ediyor. Sokak aydınlatmalarımız Şile’ye gelen misafirler apayrı bir Şile gördüklerini duyuyoruz. Her Salı Belediyemiz köylerimizde halka buluşup, Belediyemiz tüm kadrolarıyla beraber köylerde köylülerimizle buluşturmaya devam ediyor. En büyük projemizden Şile Belediyemiz kendi araçlarıyla, kendi imkanlarıyla çöp ihalesini yapmadan kendi envanteri ile sahada olmaya devam edecek. Biz tüm enerjimizi, tüm performansımızı hem Belediye olarak, hem teşkilat olarak hem Cumhur ittifakı olarak milletimizin hizmetine sarf ediyoruz. Birçok projemizin yoğunluktan temellerini atma töreni yapmadık.

Ak Parti Teşkilatları hiçbir zaman trol ordusuyla, trollerle çalışmayan bir siyaset gütmektedir

İlçemizi ilgilendiren bunca sıkıntılar var iken ve diğer taraftan Belediyemizin destansı hizmetleri var iken gördüğümüz kadarı ile muhalefet uğraşa uğraşa bizim Kadın Kollarımızın ve Kadın Kollarımıza daha önceki dönemlerde çok büyük katkıları olan  Canan Albayrak ablamızın paylaşımlarını veya Kadın Kolları Başkanı olan ve aynı zamanda Şile Belediyemizin Meclis Üyesi olan Melek Dilsiz Başkanımızın paylaşımlarını veya yorumları, beğenileri dikkat edercesine siyaset seviyesini çok düşüklere düşürme gayreti içerisinde olduğunu gördük. Bizim amacımız tamamen Şilemize hizmet etmek. Biz her zaman olduğu gibi Kadın Kollarımızın Melek Başkanımızın ve Cana Albayrak ablamızın her zaman arkasındayız ve en büyük destekçisiyiz. Çünkü Ak Parti Teşkilatları ve Kadın Kolları her zaman teşkilatlarımızın bir omurgasıdır.  Dolasıyla biz muhalefetten İlçemizin sorunlarıyla alakalı bir çözüm öneren bir siyaset beklerken kendileri şu anda bizim Kadınlarımızla, Kadın Kollarımızla uğraşan bir siyaset güdüyorlar. Yalan yanlış bir sürü algı siyaseti yapanlar kendileri, Ak Parti Teşkilatları hiçbir zaman trol ordusuyla, trollerle çalışmayan bir siyaset gütmektedir. Ak Parti sadece üretmiş oldukları hizmetleri kendi vatandaşlarına ulaştıran bir siyaset amacı gütmektedir. İşte siyasi İlçe Başkanımızın bazı iddialar var.

Canan ablamızın Şile Belediyesi’nin araçlarını kullanaraktan turlar yaptığı iddia ediliyor. O iddia edilen otobüsün sahibi Turgay adında bir kardeşimiz. Arzu edenler otobüsün bedellerinin kimler tarafından kendilerine ödendiğini kendisine sorabilirler. Ama asla işin aslını öğrenmeden böyle yalan üzerine bir siyaset yapmak hiçbir İlçe Başkanına ve hiç kimseye yakışmayan hal ve hareketlerdir. Yine belirtmeliyim ki bizim trol ordusuna asla ihtiyacımız yoktur, işimiz de olmaz. Ak Parti Teşkilatları kadınlarımıza ve Kadın siyasetine çok önem veren bir siyasi partidir. Dolayısıyla Şile Belediyesi’nde tek kadın meclis üyesi Ak Partiden Melek Başkanımızdır. Dolayısı ile arkasında ve yanındayız.

Yine arsa satışlarının halen devam ettiği yönünde bir serzenişleri var. Evet daha önceki dönemde de bu arsa satışları gündem olmuştu ve birçok defa ihaleye çıkmış olmasına rağmen bir türlü ihale gerçekleşmedi. Bu arsa satışlarından elde ettiğimiz gelirleri yine siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir