Başkan İlhan Ocaklı, TBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’yı Ağırladı

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 6 Ocak 2023 tarihinde Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı ile makamında bir araya geldi. Ziyarette, Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve planlanan projeler üzerine ve TBB ile Şile Belediyesi’nin yürütebileceği ortak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Mesaimiz Hiç Olmadığı Kadar Yoğun Devam Edecek.”

Ziyaretle ilgili konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB), yerel yönetimlere vizyon çizen ve ciddi destekler sağlayan önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, “Şile’mizdeki hayata geçirdiğimiz ve planlanan projelerimize verdiği desteklerden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreteri Sayın Dr. Hayri Baraçlı’ya teşekkür ediyorum. Şile mesaimiz hiç olmadığı kadar yoğun devam edecek. Her şey daha güzel bir Şile için.” dedi.

Tamamlanan ve Devam Eden Projeler Yerinde İncelendi

Makam ziyareti esnasında yapılan bilgilendirmelerden sonra Başkan İlhan Ocaklı ve beraberindeki heyet, TBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’ya Şile’de tamamlanan projeleri ve devam eden projelerin şantiye alanlarını gezdirdi.

Deniz Sahnesi, Fitness Merkezi, Kumbaba Prestij Caddesi, Ahmetli Kavşağı Düzenlemesi ve Atık Getirme Merkezi gibi 2022 yılında tamamlanan projelerin ardından Ayazma Plajı Kıyı Düzenleme Projesi ile Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı’nın inşa çalışmaları yerinde incelendi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir