Batı Sahilleri Futbol Turnuvası Final Maçı Konserle Taçlandı

Şile Batı Sahillerinde ilk kez Futbol Turnuvası düzenlendi. Genç ve başarılı bir dernek başkanı olan Şile Batı Sahili Dernekler Platform Başkanı Cüneyt Akar, “Batı Sahili bölgesindeki köylerin tekrar kaynaşması, kopan bağların yeniden güçlenmesi ve bölge halkımızın birbirleri ile etkileşim kurması için böyle bir turnuva düzenledik” dedi.

29 Temmuz’da Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Batı Sahili Dernekler Platformu Başkanı Cüneyt Akar tarafından açılışı gerçekleştirilen Batı Sahilleri Futbol Turnuvasının final maçı 26 Ağustos’ta tamamlandı. Bol tezahüratlı ve yoğun bir seyirci ile Sahilköy Halı Saha’da yapılan final maçında Şampiyonluğu Sahilköy kazandı.

Heyecanlı ve kıyasıya oynanan final maçı ve ödül törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, ve Batı Sahilliler katıldı.

Şile Batı Sahilİ Dernekler Platformu Başkanı Cüneyt Akar yaptı konuşmada; köyün gençleri kendilerinden köyler arası kaynaşma adına böyle bir turnuva talep ettiklerini belirterek şöyle devam etti. “Gençlerimizden bize gelen talebi kırmadık. Kızılcaköy’den Karakiraz’a kadar yaklaşık 6000 nüfuslu bölgemizde kaynaşmak adına bu tarz turnuvalara Bismillah dedik. Bizim klasik yapımız varmış, kolay kolay birlik olamıyoruz. Bu bir ezberdir dedik ve bu ezberi bozmak için yola çıktık. Bu etkinliklerle de başardığımızı düşünüyorum. Artık onu, bunu sevmeme, desteklenmeme gibi kavramları hayatımızdan çıkarıp, birbirimize saygı ve sevgi içerisinde, bizim bölgemizden uzayan kol bizden olsun dedik. Birlik beraberlik içinde olursak bölgemiz daha çok kalkınır, istediğimizi yaptırmamız daha kolay olur. Bugün bu tabloyu görünce şuan sizlerle çok gurur duydum. Çünkü uzun zamandır Batı Sahili böyle bir etkinlik görmedi hatta tarihinde Batı Sahilinde ilk kez bir konser düzenlendi. Bize bu konuda önayak olan, destek veren Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizde vefa önemlidir. Öncelikle yönetimime, turnuvaya destek verenlere, görevli arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Konuşmasının ardından Kaymakama, Belediye Başkanına ve Turnuvaya destek verenler hediye takdiminde bulundu. Ardından madalya törenine geçildi.

. Turnuvanın en geç takımına, 3. İki takıma Kızılcaköy ve Sofular’a, 2. Olan Kurna Köyü takımına ve 1. Sahilköy takımına kupa ve madalyaları protokol tarafından takdim edildi.

 Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da; “batı Sahilleri’nin yüreği geniş. Cüneyt kardeşimi ve yönetimini gerçekten yürekten kutluyorum. Böylesine anlamlı ve güzel ortamı hazırlayan genç ekibimize bizlerde teşekkür ediyoruz. Sizler birlik içinde beraber olduktan sonra bizde üzerimize ne düşerse sizlerle beraberiz. Bir ay boyunca süren heyecanlı müsabakanın ardından kazanan dostluk, kardeşlik ve akrabalık oldu diyerek tüm ekibi kutladı.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Dernek Başkanı Cüneyt Akar’ı yıllardır yapılmayan bu müsabakayı tekrardan çok başarılı bir şekilde yaptığı için tebrik etti ve destek verenlere teşekkür etti.

Ödül töreninin ardından sıra eğlenceye geçildi. Şile Belediyesi tarafından organize edilen Yılmaz Çelik ve ekibi ile muhteşem bir sıra gecesi yapıldı. Yenilen çiğköftelerin ardından halaylar çekildi, türküler okundu. Gece saatlerinde yoğun bir kalabalığa Şener Çelik Ergün Perküsyon ve ekibi tarafından verilen konserle gece taçlandı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir