Şile’de Sürpriz Gelişme: Mevcut Başkan Adaylıktan Çekildi

Kongre sürecinde olan CHP Şile İlçe Başkanlığında sular durulmuyor.

Aylardır yapılan kongre hazırlıklarında sona gelindi.

Salı günü yapılacak olan olağan kogrede 3 adaydan biri çekildi. Yarış iki kişinin arasında gerçekleşecek.

8 Eylül Cuma günü mevcut başkan İbrahim Çelik adaylıktan Aras Arslan lehine çekildiğini açıkladı.

İlçe Örgütünde yapılan basın açıklamasına CHP’ler büyük ilgi göstermesine rağmen adları kongre sürecinde sürekli gündeme gelen eski Belediye Başkanlarının basın açıklamasına  katılmamaları dikkat çekti.

İlçe Başkanı İbrahim Çelik yaptığı basın açıklamasında; “12 Eylül’de kongremiz olacak. Biz üç aday arkadaş olarak yola çıktık. Ancak ben bu süreçte bir karar vermek durumunda kaldığımı hissettim ve siz değerli arkadaşlarım ile de bu kararımı paylaşmak istiyorum. 12 Ekim 2018’ de 5 yıl önce göreve geldik ve uzun bir süredir Bu süreçte yaptıklarımız var, yapamadıklarımız var, günahıyla sevabıyla bir 5 yıl arkadaşlarımla birlikte görev yaptık. Zaman zaman olumsuzluklar yaşadık, zaman zaman iyi şeyler yaptık ve gün bugüne geldi. Bugünde ben kendi adıma bir karar vermek durumundayım ve bu kararı da sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün itibarı ile adaylıktan çekildiğimi açıklıyorum. Geride iki arkadaşımız kalacak ben iki arkadaşıma da başarılar diliyorum, şans diliyorum. İyi olan, hak eden gerçekten bu İlçeyi, bu partiyi daha yüceltecek olan arkadaşımız kazansın isterim. Bu güne kadar yaptığım hizmetler karşılığında bundan sonra hiçbir talebim yoktur. Hiçbir yere aday değilim, beklentim yok, şahsi menfaatim de yoktur. Bu güne kadar olmadı, bundan sonra da olmaz.

ARAS ARSLAN LEHİNE ÇEKLİYORUM..

5 yıl sahada görev yaptığım arkadaşlarımla güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek kırdığım arkadaşlarım olduysa onlardan da şimdiden özür diliyorum ve sayın Aras Arslan lehine çekiliyorum. Benimle birlikte 5 yıl son derece özveri ile çalışan yönetim kurulu arkadaşlarımıza da huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diyerek Aras Aras Arslan’ı kürsüye davet etti.

Aras Arslan kürsüde kendisine teşekkür etti ve birlikte yola çıktığı arkadaşı Özgür Kabadayı’nı da kürsüye davet ederek üçlü poz verdiler. Açıklamayı dinleyen partililer arasında tepki sesleri yükselirken siyasi tecrübeye sahip olan Aras Arslan “ hep birlikte kol kola çalışacağız. Kim kazanırsa kazansın CHP için elimizden geleni yapacağız” dedi. İkinci aday Mehmet Bilgen’de kürsüye çıkıp söz aldı ve yapılan açıklamaya tepki gösterdi.

Partililer Salı günü yapılacak olan kongrenin hararetli ve hareketli geçeceğini aralarında fısıldayarak, “CHP demokratik bir parti olduğunu bir kez daha kanıtladı” yorumunda bulundular.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir