Bilgi Kuram’dan Yaz Festivali

Şile’nin tek özel okulu olan Bilgi Kuram Koleji “yaz festivali” düzenledi.

Anaokulu ve İlkokulun mezuniyet sergisi ve gösterilerinden oluşan festivalin bir diğer anlamı da KAÇUV yararına düzenlenen kermes oldu.

9 Haziran Çarşamba günü okulun bahçesini dolduran veliler pandemi sonrası minikleri seyrederek stres atıp, hoş vakit geçirdiler.

Okul kurucu müdürü Hakan Demir yaptığı konuşmada; “gelenekel olarak yapmayı planladığımız “yaz festivaline” hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl düzenleyeceğimiz festivalin teması kısa adı KAÇUV olan (kanserli çocuklar umut vakfı) kermestir. Rutinlerimizi kaybettiğimiz bu günlerde sizleri böyle bir arada görmekten onur ve gurur duyuyorum. Çünkü bizler sosyal rutini olan bir milletiz. Pazar kahvaltıları, komşu çayları, gezintilerimiz gibi alışkanlıklarımızdan yaklaşık bir yıldır mahrumuz. İnşallah bu bir başlangıç olur ve normal hayatımıza devam edebiliriz. İnşallah bu miniklerimiz buna güzel bir vesile olur” diyerek herkese iyi eğlenceler diledi.

Ana okulu ve ilkokul öğrencilerinin gösterilerini ilgiyle izlendi. Miniklerin zaman zaman şaşkın bakışları, utangaç tavırları seyircilere tebessüm ettirirken, ilkokul öğrencisi abla ve ağabeylerinin rahat davranışları ve muhteşem dansları herkesi eğlendirdi.

Anaokulu ve İlkokul öğrencilerinin gösterilerinin ardından seramik sergisiyle KAÇUV yararına düzenlenen kermes gezildi.  Ardından ödüllü yarışmalar düzenlendi.

Pandemi süreci sonrası normalleşme duygusunun yaşandığı bir gün ile Bilgi Kuram “yaz festivali” sona erdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Belediyesi’nden Teknoloji̇ Bağımlılığı Semineri

Şile Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz danışmanlık seminerleri devam ediyor. Şile Belediyesi tarafından 6 Ocak Cumartesi günü …

Başkan Ocaklı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğrencilerle ve …

Ümraniye Belediyesi Ekiplerinden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

Ümraniye Belediyesi arama kurtarma ekipleri, okullarda öğrencilere periyodik olarak verdiği deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrencilerin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir