Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022 Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022” kapsamında düzenlediği konserlerde, ilk olarak Ceza sahne aldı. Ardından Sertap Erener ve Hakun Altun’un muhteşem konserleriyle müzikseverleri buluşturdu.

Ümraniye Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği “Yazfest 2022” kapılarını bir kez daha müzikseverlere açtı. Ümraniye Millet Bahçesi’nde gerçekleşen ve dört gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde rap müziğin sevilen sanatçısı Ceza sahne aldı. Rap’in sevilen ismi Ceza’nın sahneye çıkmasıyla çok sayıda dinleyicinin katıldığı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı. Konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Ümraniye Millet Bahçesi’nde düzenlenen konserde Ceza’nın sevilen şarkılarını binlerce dinleyici hep birlikte söyledi.

 “Sizler için böyle güzel programlar düzenlemeye devam edeceğiz”

Yazfest 2022’ye Başkan İsmet Yıldırım da katıldı. Rap sanatçısı Ceza’ya ve ekibine çiçek takdim eden Başkan Yıldırım, “Bu tür etkinlikler Ümraniye’mize değer katıyor. Ümraniye Belediyesi olarak sizler için böyle güzel programlar düzenlemeye devam edeceğiz. Yazfest 2022, birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla dört gün boyunca sürecek. Hepinize etkinliğimize katılıp, bizimle bu güzel atmosferi paylaştığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Sunuculuğunu radyonun sevilen sesi Hopdedik Ayhan’ın yaptığı Yazfest 2022’de Ceza’nın yanı sıra Sertap Erener, Hakan Altun ve Buray on binlerce kişilik konser alanında sahne aldı. DJ Kaan Gökman ise Yazfest 2022’de her akşam DJ performansı gerçekleştirdi.

YAZFEST 2022’DE SERTAB ERENER COŞKUSU YAŞANDI

Ümraniye Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği ‘Yazfest 2022′ kapılarını bir kez daha müzikseverlere açtı. Ümraniye Millet Bahçesi’nde gerçekleşen ve 4 gün sürecek olan etkinliğin 2’nci gününde ünlü sanatçı Sertab Erener sahne aldı.

Ümraniye’de sevilen sanatçı Sertab Erener bu yıl 2’ncisi düzenlenen “Yazfest” şenlikleri çerçevesinde Ümraniye Millet Bahçesi’nde sahne aldı. Binlerce dinleyicinin katıldığı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı. Konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Ümraniye Millet Bahçesi’nde düzenlenen konserde Erener’in sevilen şarkılarını binlerce dinleyici alkışlar eşliğinde hep birlikte söyledi.

Sunuculuğunu radyonun sevilen sesi Hopdedik Ayhan’ın yapacağı Yazfest 2022’de Ceza’nın yanı sıra Sertab Erener, Hakan Altun ve Buray on binlerce kişilik konser alanında sahne alıp, Ümraniye’de yaşayan vatandaşlarla buluşacak. Kaan Gökman ise Yazfest 2022’de her akşam DJ performansı gerçekleştirecek.

Sertab Erener’in sevilen şarkılarını dinlemek için gelen Yasin Yumuşak, “Çok güzel bir konser çok eğleniyoruz. Arkadaşlarımızla geldik zaten, hepimiz çok memnunuz bu etkinliklerden dolayı Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Ümraniye Millet Bahçesi’nde düzenlenen konsere Tuzla’dan gelen Onur Kaya, “Bu tarz konserlerin daha fazla yapılmasını istiyoruz. Çok güzel bir etkinlik oluyor ücretsizde. Ortam da çok güzel herkes burada, umarım daha fazla bu tarz etkinlikler olur. Ben Tuzladan buraya geldim bu etkinlik için. Bu tarz etkinlikler daha fazla olmasını istiyoruz. Bizim de daha çok sanatçı dinleme şansımız olur” dedi.

YAZFEST’ FESTİVALİNDE HAKAN ALTUN RÜZGARI ESTİ

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Yazfest festivali 3. günü’nde Hakan Altun’u ağırladı. Ümraniye Millet Bahçesi’nde sahneye çıkan Hakan Altun söylediği şarkılarla izleyicilerine güzel bir gece yaşattı. Gecede plaket takdimi için kürsüye gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım sanatçıya performansından dolayı teşekkür ederek festivallerin devam edeceğini belirtti. 

Ümraniye Millet Bahçesi’nde muhteşem bir konsere imza atan Hakan Altun gecede sevilen şarkılarını seslendirirken binlerce izleyici de şarkılara eşlik etti. 

Sunuculuğunu radyonun sevilen sesi Hopdedik Ayhan’ın yaptığı Yazfest 2022’de ilk gün Ceza, ikinci gün Sertap Erener ve üçüncü gün Hakan Altun’un sahne almasıyla Yazfest konserleri devam ediyor. Bu akşam ise şarkıcı Buray’ın sahne almasıyla Yazfest sona erecek. 

Hakan Altun’un sevilen şarkılarını dinlemek için gelen Ahmet Karakaş ve Aylin Tozlu, “Çok güzel bir akşam çok güzel bir konser çok eğleniyoruz. Arkadaşlarımızla geldik hepimiz çok memnunuz. Bu etkinliklerden dolayı Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şileli Gençler  “Kolpa” Grubu İle Coştu

Şile’de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri Başladı Sadece Şilelilerin değil, Şile’ye gelen misafirlerin de büyük bir …

Bayramda Eğlencenin Adresi Şile Fusha

On bir ayın sultanı Ramazanı geride bırakıp, bayram tadında eğlenmek isteyenlerin adresi Şile Fusha Restaurant, …

Şileli Genç Jüriyi Kendini Hayran Bıraktı

O Ses Türkiye şarkı yarışmasına katılan Şileli Genç Mert Yenihayat, sesi ve sempatik tavırlarıyla jüriyi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir