“Şile’de Yaz Boyu Festival’ Devam Ediyor

Yazın coşkusunu doruklarda yaşamak isteyenler için Şile Yaz Boyu Festivali, şehri müzik ve eğlenceyle renklendiriyor. Şile Belediyesi tarafından düzenlenen konserler sanatın ve müziğin büyülü dünyasını müzikseverlerle buluştururken,  Şile Kent Meydanı, her hafta sonu düzenlenen ve birbirinden değerli sanatçıların katıldığı konserlerde, şehrin sanat ve kültür merkezi haline geliyor. 

Sahnede Özgün, Irmak Arıcı ve Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti

Şile Yaz Boyu Festivali, bu hafta sonu ünlü şarkıcı Özgün, pop müziğin sevilen sesi Irmak Arıcı ve Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti’nin konserlerine ev sahipliği yaptı.  Cuma akşamı Özgün’ün sahne aldığı konser, Şilelileri coştururken, Cumartesi akşamı ise, kendine özgü tarzı ve güçlü sesiyle izleyenleri büyüleyen Irmak Arıcı dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.  Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Pazar akşamı sahnede geleneksel Türk müziği eserleriyle Şilelilere müzik ziyafeti sundu. 

Tüm Vatandaşlarımızı Festivalimize Davet Ediyoruz

Irmak Arıcı konseri öncesi konserler hakkında bilgi veren Şile Belediye Başkan İlhan Ocaklı ‘’Her sene olduğu gibi bu sene de Temmuz ve Ağustos aylarında birbirinden kıymetli sanatçılarımızla hemşehrilerimizi ve Şile’ye gelen misafirlerimizi buluşturmaya devam ediyoruz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Şile Kent Meydanı’mızda ve aynı zamanda Ağva Etkinlik Alanı’mızda bu coşkuya vatandaşlarımızla birlikte ortak oluyoruz. 14-20 Ağustos tarihleri arasında 34.’sünü gerçekleştireceğimiz Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nde birbirinden kıymetli sanatçılarımızla millî ve doğal ürünümüz Şile Bezi’ni misafirlerimiz ile buluşturmuş olacağız. Tüm vatandaşlarımızı festivalimize davet ediyoruz.’’ dedi. 

Müzik Ziyafeti Devam Ediyor

Şile Yaz Boyu Festivali, müziğin ve eğlencenin muhteşem buluşmasıyla herkesi unutulmaz anlar yaşamaya davet ediyor. Yazın coşkusunu doyasıya hissetmek ve müzik dolu gecelerin keyfini çıkarmak isteyenler için Şile, vazgeçilmez bir adres haline geliyor. Festival heyecanını kaçırmak istemiyorsanız, Şile Belediyesinin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022 Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022” kapsamında düzenlediği konserlerde, ilk olarak Ceza sahne aldı. Ardından Sertap Erener …

Bayramda Eğlencenin Adresi Şile Fusha

On bir ayın sultanı Ramazanı geride bırakıp, bayram tadında eğlenmek isteyenlerin adresi Şile Fusha Restaurant, …

Şileli Genç Jüriyi Kendini Hayran Bıraktı

O Ses Türkiye şarkı yarışmasına katılan Şileli Genç Mert Yenihayat, sesi ve sempatik tavırlarıyla jüriyi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir