Şileli Gençler  “Kolpa” Grubu İle Coştu

Şile’de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri Başladı

Sadece Şilelilerin değil, Şile’ye gelen misafirlerin de büyük bir keyifle izlediği etkinlikler serisinde bu hafta ünlü grup Kolpa sahne alarak müzik severleri coşturdu. Şile Kent Meydanı’nda düzenlenen konserde, Kolpa kendine has yorumu ve repertuarı ile muhteşem bir performans sergiledi.

 

‘’YAZ BOYU FESTİVAL ETKİNLİKLERİMİZLE PEK ÇOK İSMİ ŞİLE’DE MİSAFİR EDECEĞİZ’’

Şile’de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri kapsamında sahne Kolpa, Şile Kent Meydanını dolduran müzik severlere güzel bir Şile akşamı yaşattı. Etkinlik sırasında izleyicilere seslenen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Yaz boyu festival etkinliklerimiz kapsamında bu akşam sahnede Kolpa grubu ile hemşehrilerimizle buluştuk. Bu güzel Temmuz akşamında bizleri yalnız bırakmayan tüm komşularımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Şile’mizde, Kolpa gibi sevilen bir müzik grubunu ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Yaz Boyu Festival etkinliklerimizle pek çok farklı ismi Şile’mizde misafir edeceğiz. Amacımız kültürel etkinliklerimiz ve festivallerimizle İstanbul’un parlayan yıldızı Şile’yi daha da ileri taşımak.“  diye konuştu.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Şile Belediyesi Yaz Boyu Festival Etkinlikleri, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca konser, sinema gösterimleri ve farklı sahne etkinlikleriyle devam edecek.

Şileliler ve ilçeyi ziyaret eden misafirler tarafından ilgiyle izlenen etkinlikler hakkında haberdar olabilmek için Şile Belediyesi sosyal medya hesaplarını takip etmeniz yeterli.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022 Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022” kapsamında düzenlediği konserlerde, ilk olarak Ceza sahne aldı. Ardından Sertap Erener …

Bayramda Eğlencenin Adresi Şile Fusha

On bir ayın sultanı Ramazanı geride bırakıp, bayram tadında eğlenmek isteyenlerin adresi Şile Fusha Restaurant, …

Şileli Genç Jüriyi Kendini Hayran Bıraktı

O Ses Türkiye şarkı yarışmasına katılan Şileli Genç Mert Yenihayat, sesi ve sempatik tavırlarıyla jüriyi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir