Koşu Ve Bisikletseverler Ümraniye’de Buluştu

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Ultimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışı 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışların startını Başkan İsmet Yıldırım verdi.

Ümraniye Millet Bahçesi, bu yıl 3. kez düzenlenen Ultimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışlarına ev sahipliği yaptı. Koşu, bisiklet ve kombine yarış kategorilerinde 20 farklı klasmanda düzenlenen yarışlarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Sporcular sabahın erken saatlerinden itibaren millet bahçesine gelerek, kayıt yaptırdıktan sonra ısınma hareketlerine başladı.

Yarışların startını Başkan İsmet Yıldırım verdi

Yarışmacılar, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın işareti ile yarışa başladı. İlk olarak bisiklet yarışları ile başlayan Ultimate Ümraniye ardından 8 kilometrelik koşu yarışları ile devam etti. Her iki yarış da kıran kırana süren mücadeleye sahne oldu. Sporcuların heyecanına ortak olan Başkan İsmet Yıldırım, sporu çok önemsediğini ve her türlü sporu desteklediklerini söyleyerek, “Yarışmalara katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Ödül alanları ayrıca tebrik ediyorum. Katılmak da ödül almak kadar değerlidir. Yarışmaya katılan tüm sporcular gönlümün birincileridir.

Yarışlar, dereceye girenler için düzenlenen kupa töreninin ardından sona erdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir