Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bakan Yardımcıları, Milletvekilleri, Federasyon Başkanları, sporcular, spor ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: “Cumhurbaşkanımızın Önderliğinde Türk Sporu Devasa Adımlar Atıyor.”

Törende konuşan Bakan Osman Aşkın Bak, Türk sporcuları tebrik ederek: “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türk sporu devasa adımlar atıyor. Spor tesislerine yapılan yatırımlar ve ortaya çıkan pek çok eser var ve bunun sonuncunda gelen başarılar var. Öncelikle bu yılki başarılarından dolayı şampiyon sporcularımızı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Spora En Fazla Yatırım Yapan Yerel Yönetici Ödülü, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın

Çeşitli kategorilerde ödüllerin verildiği törende Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı “Spora En Fazla Yatırım Yapan Yerel Yönetim”kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Başkan Ocaklı’ya Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak tarafından verildi. Bakan Osman Bak ödül takdimi sonrası sahnede: “Başkan Ocaklı, bizim arkadaşımız. Şile’den kendisiyle çok anılarımız var ve başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum. Şile’ye verdiği emeklerinden dolayı kendisini kutluyorum.” dedi.

“Spor Yatırımlarımızı Taçlandıran Bu Gurur Şile’nin!”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı da ödül töreniyle ilgili olarak: “Ankara’dan Şile’mize güzel bir haber vermek istiyorum. 2020 yılında hayata geçirdiğimiz, dalga sörfü, eskrim, futsal gibi farklı branşlarla tamamen ücretsiz olarak evlatlarımızı sporla buluşturduğumuz Şile Spor Akademimiz, Türkiye’nin sayılı güreşleri arasında yer alan Geleneksel Şile Yağlı Güreşlerimiz ve Karadeniz Sörf Festivalimiz ile diğer tüm spor yatırımlarımızı taçlandırdık. Spor yatırımlarımızın ve bu alandaki çalışmalarımızın 8. “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreninde “Spora En Fazla Yatırım Yapan Yerel Yönetim” kategorisinde ödülümüzü Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’ın elinden almaktan mutluluk duyuyorum. Şile’mize hayırlı, uğurlu olsun. Daha nice başarılara hep birlikte imza atacağız. Bu gurur Şile’nin!” ifadelerini kullandı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Koşu Ve Bisikletseverler Ümraniye’de Buluştu

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Ultimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışı 600 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir