Şile Belediyesi Ağva Fitness Merkezi Hizmete Açıldı

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile’de sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam ediyor. Şile Belediyesi, önemli bir yatırıma daha imza atarak, Şile Spor Akademisi bünyesinde Ağva Fitness Merkezi’ni törenle hizmete açtı.

Söz Verilen Çalışmalar Tek Tek Tamamlanıyor

Ağva’da yapımı tamamlanan Fitness Merkezi’nin açılış törenine Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ nın yanı sıra İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan, Milli Sporcu ve Başpehlivan Recep Kara, kamu kurum ve kuruluşları amirleri, muhtarlar, siyasi parti ve STK kuruluşları temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Ağva Yakuplu Caddesi’nde gerçekleştirilen törende, konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek tesis hizmete açıldı.

Başkan Ocaklı: “Ağva Fitness Merkezimiz; Ağva’ya, Gençlerimize ve Tüm Sporseverlere Hayırlı Olsun.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, törende yaptığı konuşmada, Şile Belediyesi tarafından projelendirilerek hazırlanan, gençlerin ve sporseverlerin kullanımına sunulan merkezin, profesyonel fitness cihazlarıyla donatıldığını aktararak, tüm imkânlarla Ağva gençliğinin hizmetinde olduklarını belirtti ve : “Şile Spor Akademimiz bünyesinde, söz verdiğimiz gibi Ağva’ya kazandırdığımız Ağva Fitness Merkezi’mizin açılışını gerçekleştirdik. Tamamını profesyonel ekipmanlarla donattığımız Fitness Merkezimiz, profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde sporseverlerimizin kullanımında olacak. Gençlerimiz için, Şile Belediyesi olarak spor yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Ağva Fitness Merkezimiz, Ağva’ya,  gençlerimize ve tüm sporseverlere hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Ağva’ya 9 Milyon Liralık Büyük Yatırım

Şile Belediyesi bünyesinde 20 farklı branşta profesyonel spor eğitimi veren Şile Spor Akademisi’nin fitness merkezlerine bir yenisi daha eklendi.

Uygulanan proje kapsamında zemin katta 225 m² alan üzerinde; spor salonu, danışma, idari ofis, bay ve bayan soyunma odaları, engelli wc, wc, duş ve teras alanı bulunmakta. Birinci katta ise 113 m² alan üzerinde spor salonu ve vitamin bar ve ayrıca 220 m² açık teras yer alıyor. Profesyonel spor ekipmanları ve eğitmenler eşliğinde hizmet verecek olan merkez, toplamda 9 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçirildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Koşu Ve Bisikletseverler Ümraniye’de Buluştu

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Ultimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışı 600 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir