Ömür Boyu Mutluluklar

Belfu ve Oğuz,  Elisa Balo Salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.


Bir süre önce aynı salonda nişanlanan Şile Şoförler Odası Başkanı Ali Aslan ve müdürü Ebru Aslan’ın biricik kızları Belfu İbiş, Oğuz Demir ile dünya evine girdi.


Demir ailesinin 21 Aralık Cumartesi akşamı Çekmeköy Elisa Balo Salonunda  yapılan  görkemli düğününe Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ak parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve yönetimi, İYİ Parti Şile İlçe Başkanı Kahraman Koç, Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Özgür ve MHP Belediye Meclis Üyesi Doğan Gürsoy,Şile  Esnaf Odası Başkanı İlhan Ceyhun,  Ümraniye Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert, Rahmi Çakar ve Hüseyin Bayraktar katıldı.

Davetlileri kapıda damat ve gelinin ailesi karşıladı. Yerlerine oturan davetliler, bir süre sonra keyifli müzik eşliğinde gelin ve damadın oynayarak salona girmelerini hayranlıkla izlediler.  Görseli bol olan danslarının ardından düğün pastası kesildi.


Peri kızı gibi olan gelin Belfu, gece boyunca çevresine mutluluk gülücükleri saçtı. Çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan aileler arasında buruk bir anne gülümsemesi gözlerden kaçmadı.


Düğün eğlencesinin ardından gelin ve damat balayı için havaalanının yolunu tuttular.

Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz


hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şileli Gençler  “Kolpa” Grubu İle Coştu

Şile’de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri Başladı Sadece Şilelilerin değil, Şile’ye gelen misafirlerin de büyük bir …

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022 Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022” kapsamında düzenlediği konserlerde, ilk olarak Ceza sahne aldı. Ardından Sertap Erener …

Bayramda Eğlencenin Adresi Şile Fusha

On bir ayın sultanı Ramazanı geride bırakıp, bayram tadında eğlenmek isteyenlerin adresi Şile Fusha Restaurant, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir