Bayrak Karış Karış Türkiye’dir

Dün gece Şile Üsküdar caddesinde  Türk Bayrağına yapılan çirkin saldırıyı kınayan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve Şile MHP İlçe Başkanı Mustafa Bıçak birlikte basın açıklaması yaptılar.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı;Bayrak Namustur, bayrak vatandır, bayrak hürriyettir, bayrak karış karış Türkiye’dir.

Üsküdar Caddemizde yer alan bir esnafımızın cephesine asılı olan şanlı bayrağımıza karşı yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.

Kameralardan tespit edilen şahıs emniyet güçlerince göz altına alınmıştır. Yere atılan bayrağımızı, düştüğü yerden kaldıran vatandaşımız Doğancan Karşıyaka’nın aynı zamanda Belediyemizin Zabıta Müdürlüğünde görev yapan bir kardeşimiz olması bizi ayrıca gururlandırmıştır.

Bizler, bayrak, vatan ve hizmet bilinciyle, bu kutsallarımız için gayretle çalışmaya devam ederken yaşanan bu münferit olayın takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyorum.

Vatan toprağını ve bayrağımızı korumak için şehit düşen ne kadar vatan evladımız varsa belediyemizin evlatları da aynı hassasiyetle ve aşkla görevlerini icra etmektedirler. Her Türk vatandaşına emanet olan bayrağımızı ve mukaddes Kuran-ı Kerim’i personelimize emanet etmekten gurur duyuyoruz.


Şile AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül;AK Parti Şile İlçe Başkanlığı ve teşkilatı olarak Üsküdar Caddesi üzerinde bulunan esnafımızın asmış olduğu Bayrağımıza karşı yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz.
Millet, Bayrak ve Vatan sevdalısı bir siyasi partinin İlçe Başkanı ve Teşkilat Mensubu olarak bu münferit saldırının takipçisi olacağımızı tüm hemşehrilerimizin bilgilerine sunarız.
Şile’de daha önce şahit olmadığımız nitelikte bir olayla karşı karşıya olmakla beraber aynı zamanda da provokasyonlara karşıda aklı selim kalmamız gerektiğine inanıyoruz. Devletimizin ilgili kurumları olayı hukuksal çerçevede neticelendireceklerdir.
Bu güzel vatanın ve güzel ilçemizin tüm kutsallarının emanetçisiyiz.


Şile MHP İlçe Başkanı Mustafa Bıçak; Bizim milli değerimiz olan, uğruna binlerce şehit verdiğimiz , yere göğe sığdıramadığımız TÜRK BAYRAĞINA ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kim saygısızlık yaparsa biz ülkücüler olarak aslanlar gibi karşısında dikileceğiz. Bu memlekette yaşayan herkes TÜRK BAYRAĞINI ya başınızda taşıyacak.Veya en hafif tabirle bu topraklardan defolup gidecek.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir