Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir

Muhtarlar Derneği olağan kongresi yapıldı. Yeni Başkan Timur İzmir oldu.

Bir hafta önce ertelenen Muhtarlar Derneği Olağan kongresi 12 Kasım Cuma Günü Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleşti.

Üç adayın yarıştığı (Göçe Muhtarı Necdet Keskin, Kızılcaköy Muhtarı Serkan Kılıçaslan ve Kabakoz Muhtarı Timur İzmir) başkanlık kongresinde öncelikle ebediyete intikal etmiş şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan başkanlığı seçiminin ardından tüzük değişikliği yapıldı. Üç yılda bir yapılan seçimler oy birliği ile iki yıla indirildi. 10 Tl olan aidatlar yine oy birliği ile 20Tl oldu.

Kongreye Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, CHP İlçe başkanı İbrahim Çelik, İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ve DEVA Partisi ilçe başkanı İbrahim Avcı, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı konuşmasında tüm muhtar adaylarına başarılar diledi ve “kazanan arkadaşımız kim olursa olsun buradan el ele, gönül gönüle çıkmalıdır.Yeni yönetimi de şimdiden kutluyorum” dedi.

Kaymakam Mehmet Nebi Kaya’da; “yaşadığımız pandemi süreciyle anladık ki malın-mülkün, makamın bir önemi yok. Önemli olan sağlık, dostluk ve beraberlik. Kazanan kim olursa hep birlikte el ele verip, bu güzel ilçeyi hep beraber yöneteceğiz. Şimdiden yeni başkan ve yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından aday birer konuşma yaptı. İlk olarak Kızılcaköy Muhtarı Serkan Kılıçaslan bir konuşma yaparak, başkan seçildiği takdirde yapacaklarını anlattı ve kazanan kim olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarının altını çizdi.

İkici olarak Kabakoz Muhtarı Timur İzmir bir konuşma yaptı ve kazandığı takdirde eski başkanın tecrübelerinden, rakip adayın fikirlerinden faydalanacağını belirterek, “kazananın önemi yok, tüm muhtar arkadaşlarımızla birlikte güçlü bir ekip olarak başarılı işler yapacağız” dedi.

Eski başkan Necdet Keskin ise görevde kaldığı sürece “ben” değil “biz” anlayışı ile çalıştıklarını ifade ederek bugüne kadar kasanın hep boş olarak teslim edildiğini ve ilk kez 17 bin tl. paralarının olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 62 dernek üyesinden 60 tanesi oylamaya katıldı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimde oyların 31’ini alan Timur İzmir derneğin yeni başkanı oldu. Necdet Keskin 17 oy alırken, Serkan Kılıçarslan 11 oyda kaldı.

Muhtarlar Derneği eski Başkanı Necdet Keskin yeni Başkan Timur İzmir’e dernek anahtarını teslim etti.

Yeni başkan Timur İzmir seçim sonrası teşekkür konuşması yaptı birlik ve dayanışma fotoğrafı çektirdi.

Kongrenin ardından Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Mercan Köşk Sosyal Tesislerinde muhtarlara yemek ikramında bulundu.

Yönetim:

 Timur İzmir, Fehmi Güner, Bilal Aydın, Erdoğan Temiz, Hüseyin Çengel.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir