Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Özdil’le Devam

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası yaptığı olağan kongre ile Mehmet Özdil’le devam kararı aldı.

Ümraniye Esnaf Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu 16/01/2022 Pazar günü Haldun Alagaş Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Sabah saat 10.00 da başlayan ve akşam 17.00 da sona eren kongrede tek aday yer alırken Pandemi kurallarına özen gösterildi.

Genel Kurul gündem maddeleri okunduktan sonra ilk olarak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Odanın Faaliyet ve hesap raporlarının okundu. Okunan raporlar oy birliğiyle kabul edildi.

ESNAF ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR!.. Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Mehmet Özdil Esnafın Pandemi süreciyle birlikte  zor bir süreçten geçtiğini bu nedenle Ümraniye Esnafımı temsilen yetkililere      Genel Kurul salonundan duyurmak istiyoruz vurgusu yaptı. Başkan Özdil ne yazık ki esnafımız kredileri ödeyemez duruma geldi.Bu nedenle sizlerin sesi olarak Hükümetimize,Bakanlığımıza ve hatta muhalefet partilerimize de sesleniyoruz kredileri ödeyemeyen esnafımızın borçaları yeniden yapılandırılsın.Elbette buda yetmez biz esnafımızın dik durması için 50.000 tl faizsiz,ipoteksiz kredi imkanı istiyoruz diyen Özdil’in çağrısına esnaflardan alkışlı destek geldi.Kira stopajlarıyla ilgilide düzenleme isteyen Başkan Özdil her yıl sonu esnafımızın üzerinde olan yük defter tasdiki.Sene sonu geldi ver bakalım defter tasdik parası.Buradan yetkililere sesleniyorum defter tasdiklerini verin odalar ücretsiz yapsın dedi.Oda Başkanı Mehmet Özdil’in açıklamalarının ardından Başkan ve Yönetim listesi oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından yönetim kurulu üyeleri Basın önünde objektiflere birlikte poz verdiler

Genel kurula izleyici olarak katılan Ümraniye Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve Gaziler Mehter Marşı eşliğinde günün anısına Başkan Özdil’e bir hediye verdi.Başkan Mehmet Özdil’de şehitlerimizin temsilcileri gazilerimiz.Onlar bizim baş tacımız diyerek kendisine verilecek olan hediyeyi Gaziler Dernek Başkanının elini öperek aldı.

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel kuruluna çok sayıda STK temsilcileri,siyasi parti temsilcileri,Ümraniye Belediyesi Meclis üyeleri,Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ında katıldığı genel kurul ile ilgili ev sahibi Belediye İsmet Yıldırım Kongre hakkında değerlendirmede bulundu.

Genel Kurul Akşam saat 17.00 da sona erdikten sonra Mehmet Özdil ve yeni yönetimi görevlerine kaldıkları yerden devam etmek için kolları sıvadılar.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

  • Nurten Aysu
  • İsmet Savaş
  • Necat Birsen
  • Nuh Aşçı
  • Ahmet Cömert
  • Oğuz Çoruh
  • Mehmet Göçoğlu
  • Zehra Kazancı
  • Mustafa Gülek
  • Sinan Özkan

Denetim Kurulu Asil Üyeler:

  • Cenk Timuçin
  • Murat Arslan
  • Fethi Ulaç

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir