Esengül İnşaat Şile’ye Hoşgeldin

Şile’nin yeni gayrimenkul firmalarından olan Esengül Gayrimenkul İnşaat, muhtarlarla bir araya geldi.

Şile Mercanköşk Sosyal Tesislerinde mahalle muhtarlarını ağırlayan Esengül Gayrimenkul inşaat, “Şile’de yeni olduğumuz için tanışmak istedik” dedi.

17- 09 Eylül Cuma Esengül Gayrimenkul İnşaat firmasından genç ve girişimci kardeşler ile muhtarlar, akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemek öncesi tanışma konuşması yapan Esengül kardeşler; Şile’ye yeni geldik, Şile’nin yabancısı olduklarını ve ondan dolayı Şile’yi en bilen, mahallelerin sorumlu ve yönlendirici kişileri olarak tanışmak istediklerini kaydettiler. Esengül kardeşlerden Benan Esengül konuşması sırasında firmasının baba mesleği ve aile şirketi olduklarını anlatarak şöyle devam etti; “her Pazar Şile’ye gelip giderken 1,5 yıl önce çiftlik aldık, ardından Şile’yi çok sevdik. Ormanı, ağacı, yeşiliyle başka bir güzellik. Sonrasında Ahmetli’de 4 villalık inşaata başladık. Ardından sürekli geliş gidişler sonucu Şileli’yle tanışmaya başladık. Sonra Karamandere’de bir ev aldık ardından Çayırlar caddesindeki dükkanı aldık ve aynı zamanda okuyan Kardeşim genç bir ekiple buradaki İnşaat firmasının başına geçti. Amacımız ticaretten önce elimizden gelen varsa imkanlarımız doğrultusunda katmaya geldik” dedi.

Şile’yi seven ve Şile’ye artı değer katmayı hedefleyen genç girişimci Benan ve Volkan kardeşlerden Benan Esengül konuşmasına şöyle devam etti. “Biz Şile’yi çok sevdik ve yaşam alanımızı da buraya taşımaya başladık. İlerleyen zamanlarda Şile için bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. İstanbul’da yatırımcılar var, destek olmak isteyen çevreler var biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu olayı ticari olarak görmeyin bizim kendi işimiz var bu ikinci ağımız. İnşaatımız devam ediyor. Bizler sizleri tanımak istedik, köylere geldiğimizde kapısını çalıp, bir çay içebileceğimiz birilerinin olmasını istiyoruz. Farklı projelerimiz var, onlarla alakalı destek isteyebiliriz. Öncelikle köylerde durumu iyi olmayan 2-3 ailenin evini kendi bünyemizde yapmak istiyoruz. Burada herkesin birbirine katacağı çok şey var, Sizler buralısınız, yıllarınız geçti burada.

Bizler yaşça sizlerden küçük olabiliriz ama elimizdeki imkanları sizlere sunarak sizlerden de katkı bekliyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yemek sonrası katılımcılara firma tanıtımlı hediyeler verildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir