Vefa Yemeğinde Yerel Basın Hasret Giderdi

Ümraniye Belediyesi Basın Merkezinde uzun yıllar görev yapan Süleyman Aydınalp, birlikte çalıştığı gazetecileri unutmayıp, vefa yemeğinde bir araya getirdi.

AK Parti Ümraniye eski Yönetim Kurulu üyesi ve BATU Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aydınalp, Basın mensupları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

İSPİNOZ RESTORAN tesislerinde bir araya gelen Süleyman Aydınalp, Yerel Basın temsilcilerini ağırlayarak bir vefa örneği sergiledi. 

Ümraniye Belediyesi Basın Merkezinde uzun yıllar görev yapan Aydınalp, “Görev yaptığım dönemlerde, Belediye çalışmalarını kamuoyuna duyuran emektar gazeteci dostlarla bir araya gelmenin mutluluğunu, keyfini yaşıyorum.  Kamuoyunu bilgilendirme, aydınlatma adına gece-gündüz, kar-kış demeden mesleğin tüm zorlu koşullarına rağmen gösterdiğiniz gayret ve çabanın görev aşkınızın hakkı ödenemez. Özellikle yerel basın çalışanlarının bu gayretleri ayrı bir iftihar göstergesidir. Bu toplantılarımızın sürekli olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu. 

Toplantıda, yerel basının sorunlarına da değinen AK Parti Ümraniye eski Yönetim Kurulu üyesi ve BATU Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aydınalp, “Gelişen teknoloji ve sosyal medyanın etkileri ile son dönemde artan pandeminin zorlu koşullarının da eklenmesiyle oldukça sıkıntılı günler geçiren siz değerli yerel basın temsilcilerimizin sıkıntılarını yakından takip ediyorum. Bu sorunların çözümü adına bölgemizde bulunan iş insanlarımızın Yerel Basınımıza destek vermelerini her platformda talep ediyorum” dedi. 

Süleyman Aydınalp’in göstermiş olduğu vefalı ve duyarlı davranışından ötürü basın mensupları da kendisine teşekkür etti. Samimi ortamda gerçekleşen yemek programında pandemi nedeniyle uzun zamanadır birbirleriyle görüşemeyen basın mensupları bir araya gelerek samimi bir ortamda hasret giderdi.

Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir