Teşekkürler Şile Belediyesi

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde ilçede görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek, hediye takdiminde bulundu.

Şile Belediye Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltılı programa Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’da eşlik etti.

Basın mensuplarına Ala Restaurant’ta verilen kahvaltıya Şile Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yasemin Eryıldız, Şile Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Ketenci, Şile Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nurcan Kırcalı ve Bölgenin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süleymen Hilmi Eren katıldı.

Yapılan kahvaltının ardından  Belediye Başkanı İlhan Ocaklı öncelikle gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı ve “bu ilçe hepimizin. Hepimiz bu ilçe için en güzelini yapmak zorundayız. Bizlere düşen görevler kadar sizlere de kaleminizle birlikte görev düşüyor. Gazetecilik yapmak kolay değil, basının önemini çok iyi bildiğimiz gibi sizlerin sorunlarını da biliyoruz. O yüzdendir ki bizler her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı kutlama mesajının ardından Şile’de yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında da basını bilgilendirerek 2023’e kadar tüm projeleri tamamlayacaklarının altını çizdi. Başkan şöyle devam etti; “önümüzdeki seçimler çok önemli, biz 2024’e kadar görevdeyiz. Halkımız yaptığımız hizmetlerden memnun kalırsa zaten gereğini yapar, biz gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Kaymakamımızla birlikte mümkün olduğu kadar tüm resmi prosedürleri hızlı aşmaya çalışıyoruz. Kendileri de bize çok yardımcı oluyor, bu arada “idareciler günlerini de kutluyoruz” dedi.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’da “zor şartlar altında görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı ve kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı basın mensuplarına birer hediye takdiminde bulundu.

Gazeteciler de kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir